Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

211
skorn
28 listopada 2018r. o 17:03
http://niezalezna.pl/73035-prezydent-duda-ulaskawil-kaminskiego-a-nad-kim-litowali-sie-komorowski-kwasniewski-walesa

jest i twój "ałtorytet", któremu podałbyś rękę

na "oku" o takich nie piszą, to skąd masz wiedzieć? : )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowoczarna Kalia niezalogowany
28 listopada 2018r. o 17:11
Masz Jano ,pospałeś trochę ? Damy nauczkę USA -manom ,jesteś z nami ?

Tak ułaskawia prezydent Andrzej Duda. Na liście zabójca, złodzieje i oszuści
Zabójca, złodzieje, oszuści, diler narkotyków – to tylko niektóre osoby, które ułaskawił prezydent Andrzej Duda. W ciągu dwóch lat prezydentury prawo łaski okazał wobec 39 osób.
~~Rdzawobrunatny Jesion niezalogowany
28 listopada 2018r. o 17:14
falco napisał(a): no co ...y? jak tam z aferką ?
co tam u Glapińskiego kłamczuszka? dalej broni swojego ''patrioty''?

a który z was forumowi ''politykierzy'' pamięta jak ten to osobnik zarzekał się że nie zna nikogo związanego z FOZZ-em?
a pózniej wyszło że jednak kłamał bo znał niejakiego Żemka? tego samego który pózniej został skazany na dziesięć lat ''pierdla'' :]
warto tu wspomnieć o gościu o nazwisku Lawina ...nasz forumowy ''solidaruch '' M21 być może o nim słyszał ...;)
właśnie on zeznał przed sądem że kasiorka z FOZZ-u za pośrednictwem Glapińskiego trafiła do PC ...a tam siedziały już ci dwaj co to wcześniej ''skubneli księżyc ''
tyle że Lawina miał pecha ...sędzią w tej sprawie był nasz dobry znajomy ...KRYŻE :]
a ten nie uwierzył zeznającemu ...
w nagrodę juz w 2005 został wiceministrem sprawiedliwości u ...ów ...
tak to jest -po trupach do celu i to dosłownie bo Lawina ''zmarł'' już rok pózniej ...

po obiedzie być może reszta ...
a pierdzioszek pierdu pierdu

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
28 listopada 2018r. o 17:52
aferka za aferką ...
Glapiński specjalną ustawą pozwolił by ...y ''kupili ''sobie małe ''co nie co'' i tak chłopcy z ferajny ;) PC utworzyli sobie ''fundację '' którą zapewne by było śmiesznej nazwali ''solidarność'' (chyba dla swoich bo kolejne aferki to ciągle te same nazwiska )
tak to ci co wcześniej przywłaszczyli sobie księżyc przywłaszczyli sobie na wieczność i grunty i budynki po dawnym ''Ruchu''
aby sprawę tego przekrętu rozdrobnić powstało kilka kolejnych ''fundacji i fundacyjek a wśród nich arcyprzekręt -SPÓŁKA SREBRNA
a w tle cały czas Glapiński ...hahahaha
cały czas w okolicach prezesiny ..a to wiąże mu sznurowadła a to krawat ...
i ma kolejny pomysł ...
wprowadza koncesje na paliwa ...;)
dlaczego odbyło się kilka spraw gdzie zarzucono mu załatwianie koncesji ''pod stołem'' ?
na ten temat mógłby coś powiedzieć Miodowicz ...ale już nie powie
a afera goni w tym czasie aferę ...
no ...ki -pamiętacie ''szafę Lesiaka"? hahahaha
przypomnieć wam ?
tylko kawę sobie zrobię ...
a wy zakładajcie pampersy ...:]

Dopisane 28.11.2018r. o godz. 17:52:

gotowi?
nie?...to poczekam ...:]

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 listopada 2018r. o 18:50
falco napisał(a): aferka za aferką ...
Glapiński specjalną ustawą pozwolił by ...y ''kupili ''sobie małe ''co nie co'' i tak chłopcy z ferajny ;) PC utworzyli sobie ''fundację '' którą zapewne by było śmiesznej nazwali ''solidarność'' (chyba dla swoich bo kolejne aferki to ciągle te same nazwiska )
tak to ci co wcześniej przywłaszczyli sobie księżyc przywłaszczyli sobie na wieczność i grunty i budynki po dawnym ''Ruchu''
aby sprawę tego przekrętu rozdrobnić powstało kilka kolejnych ''fundacji i fundacyjek a wśród nich arcyprzekręt -SPÓŁKA SREBRNA
i ma kolejny pomysł ...
dlaczego odbyło się kilka spraw gdzie zarzucono mu załatwianie koncesji ''pod stołem'' ?
przypomnieć wam ?

Dopisane 28.11.2018r. o godz. 17:52:gotowi?

Miałem Cię ignorować , ale oświadczyłem publicznie , że czytam każdy Twój post :)
Nie atakuję , tylko publicznie zadaję pytania i proszę o odpowiedź . Mam do tego prawo , bo ponoć żyjemy już od prawie trzydziestu lat w wolnym kraju , gdzie obowiązuje wolność wypowiedzi .
Skoro jesteś taki doinformowany , to wytłumacz zgromadzonym , dlaczego Leper powiesił się na lampce własnego biurka , wina Pisu zapewne , a Petelicki strzelił sobie w tył głowy z kałacha i to trzy razy , to też PIS ? I co ma seryjny samobójca z katastrofą smoleńską wspólnego ? Zapewne PIS. Jak powszechnie wiadomo spotkanie Putlera i Ryżego Olsena , to literacka fikcja opisująca uściski na fotkach :D
I jeszcze jedno . Wiesz czym różnił się Rakowski od Balcerowicza , Skrzypek od Belki , Glapiński od Lewandowskiego , czym różni się Morawiecki od Rostowskiego ? . Nawiasem rzeczony Glapiński też był szefem NBP .
A wiesz czym się różni Bolek od Kaczora ? Zechciej nam to wszystko wytłumaczyć odpowiadając na moje pytania :) Taka krótka historia nowożytnej Polski w telegraficznym skrócie według Ciebie :)

Ja wiem , że mnie nie lubisz , ale jeśli z publiką zamierzasz rozmawiać merytorycznie , to wypadało by poprzeć swe rozważania jakimiś dowodami , jak przed sądem , nie tylko sarkazmem i ironią :)

Z utęsknieniem czekam na odpowiedź , a ponieważ właśnie wróciłem od betoniary , to pójdę do lodówy i otworzę sobie piwko na kolację.

Nie śpiesz się , mamy czas ... :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
19709
#Anonim19709 nieaktywny
28 listopada 2018r. o 19:08
falco napisał(a): aferka za aferką ...
i ma kolejny pomysł ...
przypomnieć wam ?

Dopisane 28.11.2018r. o godz. 17:52:gotowi?
[img=1543428524_bfs12lg.jpg]

Zastosowana autokorekta

~Błękitnawy Zawciąg niezalogowany
28 listopada 2018r. o 19:10
Uwielbiam te twoje pierdy o srebrnej, o fozzie. Bzdury oparte na domysłach i spekulacjach. Żadnego dowodu. Jesteś taki boleslawiecki Antoni. Może napiszesz coś o wyroku za spaloną kukłe rydzyka? powinieneś być oburzony za tak mały wyrok. A nie ty jesteś przecież hipokrytą.
2900
#falco nieaktywny
28 listopada 2018r. o 19:19
nie pieredziel tu zawciągu ...
twój łysy przygłup spalił kukłę Żyda i co?
pisowski nie(rząd) zmienił mu odsiadkę na dozór z którego kpił sobie podczas ostatniego marszu ...
o tej porze powinien oglądać dobranockę a on darł mordę do spóły z Międlarem ...

więc dlaczego ja mam się oburzać na spalenie kukły Tadzia?
:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza