Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Precz z trutniami niezalogowany
17 lipca 2021r. o 10:51
Lewicowa głupota rozlewa się coraz szerzej po kraju
https://dorzeczy.pl/opinie/191690/aktywista-chec-posiadania-dzieci-to-element-rasizmu.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Olo niezalogowany
17 lipca 2021r. o 11:39
Anna jak ci dają to źle tak?
Jak ty chcesz żeby w Polsce ludzie żyli na pewnym europejskim poziomie?
Żeby cię z dziećmi było stać na wyjazd na dwa tygodnie nad morze.

Ty Anna tego nie chcesz bo ty nie lubisz Polski i Polaków, bo tobie Anna Onet i Wp wytłumaczyła że Polak to pijak i złodziej.... tak?
~~Jasnozielona Sośnica niezalogowany
17 lipca 2021r. o 13:56
nie było uni ,żyłem
jest unia ,żyję
teraz nie wiem kto wcześniej padnie
unia
czy wcześniej ja umrę
~~Żółtozielony Szczodrzeniec niezalogowany
17 lipca 2021r. o 14:38
~~Anna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a): Zamknij drzwi.......rozpędz się ......tak jak sprinter i delikatnie deklem puknij w drzwi....... pomoże.

Dziadek tylko spokojnie bo papcie pomylisz. Już promują Polski Ład rozdawaniem kasy i kręceniem kiełbasy. Teraz Jarkacz zaciągnie lejce na Kurskiego i w TVP Holecka będzie nadawać non stop jaka to Wolska miodem płynąca a to dzięki dziadydze i Pinokiowi. A jak Unia kasę zastopuje to cały misterny plan w pi zdu... ;-)

O tym "Polskim Ładzie" można już zapomnieć.
Przyłębska i Manowska w imieniu i na rachunek całego społeczeństwa orzekły że Polska żadnych pieniędzy UE nie potrzebuje. A bez nich Polski Ład nie istnieje !

~~Anna niezalogowany
17 lipca 2021r. o 14:51
~~Olo napisał(a): Anna jak ci dają to źle tak?

Ty Anna tego nie chcesz bo ty nie lubisz Polski i Polaków, bo tobie Anna Onet i Wp wytłumaczyła że Polak to pijak i złodziej.... tak?

Olo przestań pyerdolić ,ja nie łykam tego waszego góvna .Ty wiesz ile kosztuje 2 tygodnie wczasów z dziećmi nad morzem ?
Nie twój zakichany interes kogo lubię ,które portale czytam .Jeszcze mam wybór ,ale nie wiem jak długo .Oby duce za niedługo zobaczył się ze Stwórcą ,bo nie wiadomo co dalej wymyśli .
Nie podzielam waszego zdania że nieważne czy Polska będzie bogata, czy biedna – ważne, żeby była katolicka.
~~hucpa niezalogowany
17 lipca 2021r. o 18:02

będziesz siedział
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
17 lipca 2021r. o 18:12
~~Olo napisał(a): Anna jak ci dają to źle tak?

A może to nieprawda? to dlaczego Niemcy piszą na tabliczkach po Polsku zakaz wstępu ,a nie po Niemiecku ,
22258
#Horus nieaktywny
17 lipca 2021r. o 18:23
oj widzę że posty Anny ci nie po myśli ...

ale odpowiedz mi dlaczego na wybrzeżu praktycznie każda restauracja ,każda knajpka czy smażalnia ma obok polskich również napisy w języku naszych zachodnich sąsiadów...

jak myślisz?
to ukryta opcja niemiecka czy słynni ''folksdojcze''
a może napisz wprost że to ''zdrajcy narodu'' :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu