Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

211
skorn
9 grudnia 2012r. o 23:01
Pannazdzieckiem napisał(a): :Skornie , zaczynasz lewitować ... tfu lewicować :D ... Sierpiński ? :|

anarchokapitalizm nie jest lewicowy, poza tym artykuł nie dotyczy gospodarki tylko ograniczenia wolności wypowiedzi

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
9 grudnia 2012r. o 23:06
Pannazdzieckiem napisał(a): nawiasem , wtłoczone w tą głowę , niewiele Wam pomogą .
przestań czytać ( jeśli radzić mogę :) ) klasyków , poczytaj Internautów :)

Nic mi nie zostalo wtloczone w glowe. Wiedza zdobyta a nie wtloczona pomaga. Lubie czytac klasykow oraz Internautow. Twierdze, ze najwieksze glupoty gospodarcze PO i PiS robia ramie w ramie. Brakuje tej wolnosci gospodarczej jaka przyniosla w 1988 ustawa Wilczka. Nie nie mielismy wtedy zadnych srodkow unijnych, a nowe firmy wyrastaly jak grzyby po deszczu. Po 1989 politycy zaczeli te wolnosc ograniczac, a teraz wystawiaja rece po pieniadze do innych.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2012r. o 23:19
Chopaki :) , ja już zmęczony k...wa jestem , stary i zniedołężniały mistrz Yoda , odpierdólta się ode mnie . Jeśli wiedzy szukacie , wypadałoby zacząć myśleć :) . Na początek Doktryna Szoku :) Powodzenia :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
9 grudnia 2012r. o 23:24
Przeczytał dwie ksiązki na krzyż i naucza. To raczej za ciebie ktos myśli. Ktos ci wyprał mózg, twoja sprawa, ale przestań w końcu truć innym.

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2012r. o 23:38
skorn napisał(a): Przeczytał dwie ksiązki na krzyż i naucza. To raczej za ciebie ktos myśli. Ktos ci wyprał mózg, twoja sprawa, ale przestań w końcu truć innym.

Bożesz Ty mój , ... Wyjdź na podwórko Drogi Padawanie , spójrz w niebo , zobacz Gwiazdy , i powiedz , że nie widzisz chemitrali ... i nie truj więcej . Masz mój numer telefonu :) Pomogę Ci podłączyć kuchenkę , lubię Cię w gruncie rzeczy :)
Basta chopaki , idziemy spać :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
10 grudnia 2012r. o 0:49
mnie się nie lubi, mnie się omija z daleka

<i>
~m44 niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 1:18
skorn napisał(a): mnie się nie lubi, mnie się omija z daleka

Lubi się Ciebie, lubi:)
~Drożdż niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 1:43
Pannazdzieckiem napisał(a): Chopaki :) , ja już zmęczony k...wa jestem , stary i zniedołężniały mistrz Yoda , odpierdólta się ode mnie . Jeśli wiedzy szukacie , wypadałoby zacząć myśleć :) . Na początek Doktryna Szoku :) Powodzenia :) Dobranoc :)

Doktryna szoku powiadasz? To mnie zaciekawiłeś, książki nie mam ale znalazłem film, ide oglądać :P Link dla innych jakby ktoś też chciał http://www.playtube.pl/37070-doktryna-szoku-the-shock-doctrine-2009-lektor-pl.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza