Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

211
skorn
16 grudnia 2012r. o 0:06
Myślisz, że staruch jest zwolennikiem Kaczyńskiego tylko dlatego, że obaj nie przepadają za obecnym rządem?

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 grudnia 2012r. o 0:13
Więzien polityczny wg Kaczyńskiego :)
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11818757,_Staruchowi__postawiono_zarzut_handlu_narkotykami_.html

Nie.Czytaj uważnie co napisałem.Zarzuciłem Ci obłudę i stosowanie podwójnej moralności :)

Nara :)
211
skorn
16 grudnia 2012r. o 0:15
magnum44 napisał(a):
skorn napisał(a): Wiadomo, że wszyscy kibice piłki nożnej w tym kraju to przestępcy.

To ja i mój syn jesteśmy przestępcami!
Zapoznasz się z nami, przestępcami?
;)

No nie wiem, nie jestem zbyt towarzyski. Za to Grzdylu wyglada na takiego, co za duszę towarzystwa może robić, wygadany, elokwentny, dowcipny i do tego rycerski !

<i>
5183
magnum44
16 grudnia 2012r. o 0:21
skorn napisał(a): No nie wiem, nie jestem zbyt towarzyski.

Lubię niezbyt towarzyskich osobników, mój młody też, bo my tacy sami!

skorn napisał(a): Za to Grzdylu wyglada na takiego, co za duszę towarzystwa może robić, wygadany, elokwentny, dowcipny i do tego rycerski !

Grzdylowi tego nie zaproponuję, jakoś tak... dusza towarzystwa mi nie odpowiada!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
211
skorn
16 grudnia 2012r. o 0:24
~ napisał(a): Więzien polityczny wg Kaczyńskiego :)
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11818757,_Staruchowi__postawiono_zarzut_handlu_narkotykami_.html

Nie.Czytaj uważnie co napisałem.Zarzuciłem Ci obłudę i stosowanie podwójnej moralności :)

Nara :)

Ten poprzedni link, który dałes nie działa.

Obłudy i stosowania podwójnej moralności staram sie wystrzegać.

Co do starucha to prawda pewnie jest gdzieś po środku.

http://prawo.rp.pl/artykul/757643,961454-Uwolnic-Starucha---apeluje-adwokat-Krzysztof-Stepinski.html

<i>
9879
#panda nieaktywny
17 grudnia 2012r. o 9:08
http://wyborcza.pl/1,75968,13062075,Nie_Kaczynski_jest_problemem.html#BoxSlotII3img

"Trzeba się wziąć do uczciwej roboty. Potępianie stało się za łatwe. Trzeba się wreszcie wziąć za wyjaśnianie. Rowy są już wystarczająco głębokie. Trzeba zacząć przerzucać nad nimi mosty. Emocji jest między nami wystarczająco dużo. Niczego dobrego się z nich nie zbuduje. A z wysiłku rozumienia można. Tylko to ma sens, jeżeli się myśli o wspólnej przyszłości, a nie o popularności i mołojeckiej sławie, która szybko przeminie."

Ciekawy jestem kogo Tusk i PO będzie winić za swoją nieudolność i byle jakie rządy, kiedy Kaczyński zniknie z polityki?

~Panna na tyldzie niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 9:21
panda napisał(a):

Ciekawy jestem kogo Tusk i PO będzie winić za swoją nieudolność i byle jakie rządy, kiedy Kaczyński zniknie z polityki?

Kontrrewolucjonistów , zaplute karły reakcji, własność prywatną wraz z burżujami i jeszcze ... Pana Boga. Kaczyński z punktu widzenia Tuska , jest balsamem na rany. Tylko Pietrek jeszcze tego nie rozumie :) No i może Papuga ? :D Miłego dnia Wam życzę :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
17 grudnia 2012r. o 10:02
skorn napisał(a): Wiadomo, że wszyscy kibice piłki nożnej w tym kraju to przestępcy. A im bardziej nie cierpią rządu, tym większymi są przestępcami.

skorn,
taką wypowiedzią kreujesz absurd ( swój ), a nie rzeczywistość ( polską ).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza