Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10897
#Anonim10897 nieaktywny
23 stycznia 2014r. o 21:14
Falco :* Tylko się nie rumień ;)
Mam podobne zdanie ....Jednak uważam ,że mimo natłoku obowiązków , pogoni za groszem i pracą , nie powinni rodzice zapominać o bogactwie jakim są dzieci.
Obserwuję wiele razy, idąc ulicą taki obrazek - matka szarpie malucha 4 - 5 letniego zamiast poprawić mu szalik , który wysunął się podczas szarpania i odsłania gołą szyjkę malucha , a jest chłodno.Jeżeli matka tak zachowuje się na ulicy , to jak w domu
?? Rodzice (trzeba zwrócić uwagę na grupę wiekową , bo nie dotyczy każdego przedziału) często są niedojrzali do roli rodzica.I nie ma tu nic wspólnego ani kraj ani sytuacja w państwie ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 21:18
falco napisał(a): w swojej ,,blyskotliwości,, alter możesz nawet w d... pana księdza,, całować...
dla mnie to jest ,,,kundel,, który w normalnym kraju powinien już ,,pierdzieć w pasiaki,, :>

Prostak jesteś, ale to już wiesz, i jak widzę dobrze się z tym czujesz.
2900
#falco nieaktywny
23 stycznia 2014r. o 21:18
jak zawsze masz rację ... do wszystkiego trzeba dorosnąć :)
a i tak się zarumieniłem... :D
nie wiem tylko czy po :* czy po tym co popijam... ;) :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10897
#Anonim10897 nieaktywny
23 stycznia 2014r. o 21:23
Coś zdrowotnie dobrego popijasz ?? ;)
To ja sobie też zafunduję coś obok kompa postawię :D Pozdrawiam ,życzę miłego wieczoru i spokojnej nocy :*
2900
#falco nieaktywny
23 stycznia 2014r. o 21:27
dzień udany,wieczór miły a i wiśnióweczka -nie chwaląc się bo własnej roboty -niczego sobie... :D również Tobie spokojnego wieczoru i miłych snów... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 12:34
tak sie zyje w Polsce emerytom, panie co za kraj....
http://biznes.onet.pl/czy-grozi-nam-rewolucja-emerytow,18493,5596214,5419805,449,news-detal
~Zdemotywowany niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 13:37
falco napisał(a): dzień udany,wieczór miły a i wiśnióweczka -nie chwaląc się bo własnej roboty -niczego sobie... :D również Tobie spokojnego wieczoru i miłych snów... :)

Co tam u helmuta i hansa prostaku? Rano skasowali mi post,a oprócz tego?
~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 15:21
falko podaj gosciowi namiary na helmuta .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza