Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~dejavu niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 23:56
falco napisał(a): dzień udany,wieczór miły a i wiśnióweczka -nie chwaląc się bo własnej roboty -niczego sobie... :D

... no to... zdrowie na budowie... :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
24 stycznia 2014r. o 23:57
mentalność niewolnika wyniesiona z prl, już o tym pisałem kiedyś

<i>
2900
#falco nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 5:50
~ napisał(a):
falco napisał(a): ja wróciłem z pracy zadowolony a ty? dalej dłubiesz w nosie?

Kogo chcesz przekonać? Chyba najbardziej samego siebie :) Prostak znów rozprawia w swoim stylu... o "dłubaniu w nosie". Innych bardziej wyszukanych skojarzeń nie masz? hehe... Zabawne niewolnik helmuta cieszy się, że jest parobkiem :D

jesteś bardzo ,,nieskomplikowany,, :D
niczym to narzędzie będące w użyciu na klepisku ;)
to nie ,,skojarzenie,, to fakt :P
teraz ty się popisz swoim bardzo ,,wyszukanym,, czyli... :D

zastanawia mnie jeszcze jedno :)
czyim ty jesteś parobkiem?...pana(polskiego )wójta czy plebana?chyba tego ostatniego bo uprawiasz swoistą ,,ascezę umysłową,, a nie jest to trudne w twoim przypadku zapewne przez niewielki rozmiar ,,móżczku,,... :D

Dopisane 25.01.2014r. o godz. 05:50:

skorn napisał(a): mentalność niewolnika wyniesiona z prl, już o tym pisałem kiedyś

przypomnij :)
na forum pojawili się nowi bolecnauci którzy być może nie czytali :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Iza niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 8:20
" Na sąsiada, znajomego, pracodawcę, a nawet na małżonka - Małopolanie z roku na rok piszą coraz więcej donosów - informuje "Dziennik Polski".
Tylko w ubiegłym roku małopolskie urzędy skarbowe przyjęły 3,3 tys. takich "obywatelskich zgłoszeń". To o ponad 600 więcej niż w 2011 r. i aż o ok. 1,4 tys. więcej niż w latach 2009-2010 - wylicza gazeta.
Takie pisma to codzienność również w ZUS, choć tu nikt ich nie liczy. Donoszą na siebie niemal wszyscy: sąsiedzi, znajomi, współpracownicy, członkowie rodziny, a nawet sami małżonkowie - wymienia rzeczniczka krakowskiego ZUS Anna Szaniawska.(...)"

http://fakty.interia.pl/prasa/news-dziennik-polski-donosimy-na-potege,nId,1095404#pst70281033

:D
Miłego dnia :)
~ niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 11:02
falco napisał(a): pana(polskiego )wójta czy plebana?chyba tego ostatniego bo uprawiasz swoistą ,,ascezę umysłową

To nie dość, że jesteś prostak. Jesteś głupi i śmieszny prostak. Przyszywasz innym "łatki", które sam wymyślasz swoim ograniczonym umysłem.

[img=1390644137_mdnovh1.jpg]
2900
#falco nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 15:30
ja komuś ,,łatki,,?
od początku to właśnie ty w tym brylujesz więc nie wciskaj tu kitu... ty obrazek, ja dla ciebie tekścik-zagadka a w związku z tym że jesteś taki nie do końca rozwinięty ,będzie prosta...
ma to w sobie główka kapusty ?
podpowiem ci żeby było ci łatwiej...w środku :D
gdybyś potrzebował skojarzenia ,zerknij w lustro... ;)

:P wiem,wiem .. zaraz napiszesz ,,prostak,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
25 stycznia 2014r. o 15:32

<i>
10114
#alter nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 23:48
"Poeta Tomasz Różycki apeluje do polskich władz ws. Ukrainy: "Tam giną ludzie. Na co czekamy?"

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15337184,Poeta_Tomasz_Rozycki_apeluje_do_polskich_wladz_ws_.html#BoxWiadTxt

[img=1390689144_e7rhqn1.jpg]

Dopisane 25.01.2014r. o godz. 23:48:

Islamizacja? Czy ktoś miał jakieś wątpliwości? :)

"Mieszkający w Niemczech Turcy domagają się od niemieckich władz wprowadzenia ustawowego święta muzułmańskiego oraz zatrudnienia w Bundeswehrze, szpitalach i więzieniach duchownych islamskich. "

http://fakty.interia.pl/swiat/news-niemcy-turcy-domagaja-sie-ustanowienia-swieta-islamskiego,nId,1095563

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza