Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11842
#Zdemotywowany nieaktywny
10 kwietnia 2014r. o 19:16
pO-PIS trochę duża dysproporcja, coś mi się nie podoba, ale wyniku JKM jak najbardziej się spodziewałem, gdzie w najbliższych sondażach przekroczy próg 5%.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 19:38
za miesiąc będzie najlepszy sondaż :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 kwietnia 2014r. o 19:40
To bez znaczenia, rywalizacja , to idiotyzm. Nie chodzi o to abyśmy ludzi po mordach walili . Chodzi o to , aby chazarska dzicz nawróciła się na naukę Tego Jednego. Kochaj bliźniego , a cała reszta , to tylko ... patologia :)

Czy są różne rodzaje harnasia , nie pijam , to nie wiem :D ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Zdemotywowany niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 19:54
Pannazdzieckiem napisał(a): Chodzi o to , aby chazarska dzicz nawróciła się na naukę Tego Jednego.

Jak Cię Piotrze lubię i szanuję, to muszę zapytać, wierzysz w to? :)
Nie o to w tym biega, by oni się nawracali, to działą w drugą stronę, ale jakby nie było0,,Za Freeman-em" :)
Pannazdzieckiem napisał(a):
Czy są różne rodzaje harnasia , nie pijam , to nie wiem :D ?

Kiedyś był mocniejszy i słabszy, teraz chyba tylko słabszy, czyli zwykły:D.
Ale tamten post oczywiście był żartem, bardziej mi chodziło poprostu tylko o wypicie z Tobą piwka :)
4335
10 kwietnia 2014r. o 20:10
Z Tobą Zmotywowany ... zawsze i wszędzie i cokolwiek. Wierzę w to. Myślę , że chciwość można pokonać. Trochę się dziwię hamerykańcom , że pozwolili sobie na zadłużenie większe niż są w stanie odpracować , ale czyż my Lachy, jesteśmy od nich inni ? Teraz możesz wyjść przed szereg , jak brzmi odpowiedź na drugie pytanie ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
10 kwietnia 2014r. o 20:17
Wysłałem Ci na prywatną wiadomość, nie odpowiedziałeś, więc uznałem ,że nie była prawidłowa, dlatego w tym przypadku przed szereg się nie pcham. Kiedy indziej, owszem.:)

Dziwisz się hamerykańcom? Ja w ogóle. Przecież jest to zlepek kulturowy i intelektualny, a po takiej mieszance nie można się wiele spodziewać nadto niż działanie tylko i wyłącznie we własnym interesie.

Dopisane 10.04.2014r. o godz. 20:17:

Oczywiście interesie jednostki:)
4335
10 kwietnia 2014r. o 20:45
Przeczytałem wiadomość. Szanowni Państwo, Kolega Zmotywowany jest mądrym Człowiekiem . Minister , hrabia Vincet Rostowski , Zmotywowanemu do pięt nie dorasta. Czas na zmianę loginu, czyli powrót do starych czasów rozwoju Twojej Świadomości . No nie daj się prosić Zmotywowany , nie jesteś Zdemotywowany :D

~Iza niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 22:41
Pannazdzieckiem napisał(a): Uwielbiam mądrych ludzi , a szczególnie Kobiety. A powiedz Droga Arystokratko , jak oceniasz wizję Tradera ? Do doktryny wrócimy w poniedziałek :D

Czy ja Ci już kiedyś nie pisałam, że pieniądz drukowany lub zapisy księgowe w bankach nic realnie nie znaczą, że to jest umowa dżentelmeńska, aby nie latać z barterem, że liczy się ziemia surowce? Teraz dodam, że jeszcze nowe technologie i siła militarna oraz kto trzyma łapkę na pulsie.
A dla szaraczków - złoto i kamyczki ? - jeżeli ośrodki płatnicze chodzi :D

Z polskiego podwórka o OFE:

http://wpolityce.pl/gospodarka/190858-niszczacy-system-ofe-prywatne-obowiazkowe-fundusze-emerytalne-to-zaplanowana-systematyczna-grabiez-kraju-przez-miedzynarodowy-kapital

http://wpolityce.pl/gospodarka/190796-zus-czy-ofe-co-wybrac-moja-regula-decyzyjna-jest-bardzo-prosta

Wygląda na to, że trzeba wiać z OFE, czyli nic nie robić, sami zrobią :D

Dobrej nocy :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu