Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
15 maja 2014r. o 10:10
Wyzywają Ci ,którym brak argumentów ...:)
A przecież jak się zyje przeciętnej rodzinie to widać...
Mógłbym punktować ale po co...?Jaki koń jest każdy widzi...!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~George Orwell niezalogowany
15 maja 2014r. o 10:37
E napisał(a): Kolego Orwellu :) obiecałeś nam przedstawić nową ekonomię , prosimy :)

Oczywiście że napiszę, chwilowo mam mało czasu na kompa,i muszę sobie sprawić nową klawiaturę teraz pisze z ekranowej ,podejrzewam że alter mi w nią strzelił onetem, :) ale jak mówi przysłowie "prawdy nie rozwalisz nawet gdy byś nią walił pałką":)

na razie polecam bardzo ciekawy wywiad odnośnie ekonomii,
akcji,dolara ,Rosji i Ukrainy .Pozdrawiam :)

Zmoderowano 15.05.2014 godz.11:20 - powód: błąd cytowania (moderator)
10114
#alter nieaktywny
15 maja 2014r. o 10:56
Uderz w stół, a słabeusze narzekacze stawią się w komplecie :)

Dopisane 15.05.2014r. o godz. 10:46:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Zaraz zostaniesz zwyzywany Kolego 217 :D

Przecież to ty ubliżasz innym najczęściej nie przebierając w słowach. Twoje wulgaryzmy mówią wszystko o tobie., ja nic nie muszę dodawać.

Dopisane 15.05.2014r. o godz. 10:56:

Pannazdzieckiem napisał(a): Utopić sens w potoku słów ... Dobre :D. Ja słabeusz

Walnij jeszcze jakiś elaborat Poeto , lubię się pośmiać z rana :)

Jaki potok słów? Jaki elaborat? zabawny jesteś :) Rozumiesz w ogóle sens tego określenia? Potoki słów płyną od falco i fobiaka. Takie słowotoki i tobie nie są obce. Moja wypowiedź jest krótka, jasna i przemyślana. Brakuje ci osobistej kultury, brakuje wiedzy, brakuje ci inteligencji, puste wklejanie jakichś bredni są na to dowodem. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
15 maja 2014r. o 11:08
Ogólnie to obracamy się w obszarach na których praktycznie sie nie znamy...:):)
A może by tak moi drodzy zmierzyć się z naszą bolesławiecką rzeczywistoscią...?
Może najwyższy czas by napisać kto tu u nas,w naszym mieście dorobił się dzięki "układom"...kto z kim i dlaczego ?
Piszemy jakoś tak ogólnie a nie widzimy jakie przekręty i jakie koneksje rodzinne i koleżeńskie występują powszechnie w naszym mieście?Zauważcie kto jest szefami w radach nadzorczych spółek na naszym terenie ...jakoś tak dziwnie powtarzają się nazwiska (żony,córki,synowe)...
6979
E
15 maja 2014r. o 14:39
alter napisał(a): Malkontentem być łatwiej, tacy to lubią tylko narzekać. Nie widzą jasnych stron rzeczywistości.

Zacytowałeś mnie Alterze, więc chcę rozwiać swoje wątpliwości. Mam nadzieję, że nie zaliczasz mnie do grupy malkontentów, ponieważ nie spełniam warunków na takowego. Nie o to chodzi, jak mnie się w życiu powodzi, tylko o to, że niepokoją mnie zmiany w moim otoczeniu.
Myślę, że każdy ma swój sposób na "naprawianie świata"
Czyny nie słowa, to moje hasło i tego się trzymam. Jestem realistką i wiem, że nie przemówię do rozsądku "wielkim tego świata", wolę działać w swoim środowisku i wyobraź sobie, nawet czasami coś mi się udaje:)
~George Orwell napisał(a):
E napisał(a): Kolego Orwellu :) obiecałeś nam przedstawić nową ekonomię , prosimy :)

To ja gdzieś tak napisałam :|
Ale przedstawić możesz :D

Dopisane 15.05.2014r. o godz. 14:39:

Ot, brak kultury, miłego popołudnia :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
15 maja 2014r. o 14:52
E napisał(a):
Czyny nie słowa, to moje hasło i tego się trzymam. Jestem realistką i wiem, że nie przemówię do rozsądku "wielkim tego świata", wolę działać w swoim środowisku i wyobraź sobie, nawet czasami coś mi się udaje:)

Masz rację LITERKO "E" !! "Gęba to na kluski"...a tu w większości "mędrców" jest "na kopy" , a cóż oni osiągnęli w życiu ?? Co poprawili , komu pomogli , wskazali gdzieś konkretnie jak i co zrobić by polepszyć to i owo ?? Bija pianę i tyle. Każdy dowartościowuje się po kliknięciu w "opublikuj posta"... ;(
6979
E
15 maja 2014r. o 15:15
Virgo :) nie chcę tu nikogo oceniać, ale masz rację w tym, że toczą się tu czasami batalie o... no właśnie, o co? Zacznijmy od prostych spraw, na które mamy bezpośredni wpływ w relacjach człowiek-człowiek. Miłego:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
15 maja 2014r. o 15:17
Miłego "E" :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza