Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~Iza niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 21:15
E tam, Sokole, jak nie mogli porozumieć się i zmontować koalicji, to i rządu nie było.
Tęczę z dymem puścił wkurzony lud, ale włodarze miasta to szkaradztwo odbudowali, marnotrawiąc publiczne pieniądze :D.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 21:27
No to na kogo? Bożesz ty mój ,na kogo ? JAROSŁAW w szpitalu,to tylko mały psik,ot psiknął sobie i natychmiast został przewieziony przez przydupasów do szpitala.Trwają rozmowy ,aby Obama wracając z Brukseli,wylądował jeszcze raz w Warszawie i spotkał się z Jarosławem.Jest mu po drodze nikt Mu n ie będzie kadzić.Ustalą co jest dla Polski najlepsze.A co ustalą to będzie zrealizowane.Polacy dadzą pomysł,i wtedy wiooooooo.
2900
#falco nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 21:33
Pannazdzieckiem napisał(a): Ach proszę Cię , nie wspominaj mi o Paligłupie, bo mi się do tej pory ręce trzęsą. Dajcie mi krwi

trzęsą Ci się ręce?...wykorzystaj to... :D
a i ''zew krwi '' samoistnie wygaśnie :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 21:42
~ napisał(a): No to na kogo? Bożesz ty mój ,na kogo

Na nikogo. Rzecz polega na tym , że to wszystko , to tylko pic na wodę i fotomontaż, Droga Koleżanko :)
Pieprzona iluzja.
Iza nie odpowiadasz na pytania :) Kiedy dzieckiem byłem, zakodowano mi w pamięci , że rozmiarem inteligencji , jest zdolność do stawiania właściwych pytań.
Będę klął jak szewc. Polak potrafi. Przyłączysz się Papugo ? :)

Dobranoc:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
12245
#GeorgeOrwell nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 21:46
dla rozluźnienia dyskusji proponuję animowany teledysk mojego autorstwa a zwłaszcza słowa drugiego utworu :)

„Jeśli nie dostrzegasz swojego zniewolenia, znaczy to tyle ze masz dusze niewolnika”
2900
#falco nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 21:47
z zasady nie klnę...
chyba ze mnie ktos wku...:D

Dopisane 05.06.2014r. o godz. 21:47:

rzy...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Iza niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 23:14
http://finanse.wp.pl/gid,16655470,kat,1033803,title,25-kluczowych-danych-na-25-lecie-wolnej-Polski,galeria.html?ticaid=112d9d
Żeby nie było, że jest źle :D

PS. Misiu, ciekawa animacja.

Dobrej nocy :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 23:46
A mówiłem , że Cię kocha ? Prorocy wszystkich krajów łączcie się. Na pohybel głupiemu systemowi. A czy ja już mówiłem, Wam o religii i chemitralach ? W telewizorni pewnikiem brakuje

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza