Zdemotywowany napisał(a):
Teraz co najwyżej można debatować nad emeryturą wynoszącą 4 tys. zł dla byłego osła, który był tak tępy, że się nawet przy korycie nie potrafił utrzymać.
Ale wnioskując po niektórych wpisach m .in. mir.qo(?) można zauważyć, że stać nas i na pensję dla lamusów, o których generalnie mało kto słyszał, i na zbiórki dla chorego jasią i chorej małgosi, przemka, krzysia i ich misia, bartusia i marcinka i pieniążki na chorą agniesie się znajdą.
Czasami brak słów.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): Mądra dziewczynka jest :D
Przypomnę Wam , że Gierek za 40 mld $ zbudował pięćset fabryk , które zostały następnie , jak mówi Kieżun wrogo przejęte. Dwa lata przed moim urodzeniem w Warszawie , miała miejsce defilada wojskowa i można było mówić wtedy o jakiejś tam obronności. Dzisiaj mamy najemnych zawodowców, którzy rzucą robotę , jak im czapka z głowy spadnie. Przecież to Ty Zmotywowany masz Kolegów w wojsku.
Oszukują nas i kradną , karmiąc kłamstwem, jak długo jeszcze będziemy to znosić ?Dopisane 05.06.2014r. o godz. 19:47:Ja mogę robić za Lenina , takiej fuchy jeszcze nie miałem :D