Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2900
#falco nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 20:15
a możesz mi wyjaśnić kto na to pozwolił?
kto na to nadal pozwala?...
po aferce Amber jest kolejna ze Skarbcem w roli głównej i co?...
chce się powiedzieć i g... ;)
''państwo '' udaje że tego nie widzi... :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 20:30
No i dlatego się sypie. Pieprzony " układ zamknięty " Cała ta transformacja z okrągłym stołem , to pic na wodę i fotomontaż. Kurde... walną bym komuś

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~marzycielka niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 20:37
Ja Ci wyjaśnię.My obywatele nie mamy na nic wpływu.Ważne są koterie ,u nas Romany,w obłasti PEOwszczyki i On rudy oszust na samym szczycie.I proszę zobaczyć ;mimo że dołożył nam 10 lat pracy,zabrał nasze emerytury z OFE,my Naród kochamy Go i będziemy na niego głosowali ,,na wieki wieków amen" Ludzie dlaczego wierzymy rudemu?Co wcale nie znaczy ,że kurdupel będzie lepszy,ale on zapowiada że nie będą kraść. I w tym momencie to ja Kaczyńskiemu wierzę.I trzymam kciuki.I jeszcze jakby do niego dołączył Korwin,to byśmy mieli cały rząd na spacerniaku.
~Iza niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 20:43
Naród, Sokole, podejmując określone decyzje wyborcze. Ale w Polsce raczej nie ma społeczeństwa obywatelskiego, stąd problem.
:)
4335
5 czerwca 2014r. o 20:47
:D Widzę , że Koleżanka obcykana :) Z Korwinem na spacerniaku. Może to nie jest taka zła myśl. Jak sobie przypomnę ten brak szacunku, coś na kształt " spieprzaj dziadu" to mnie ...ica do dzisiaj bierze. A chciałem tylko o kasie pogadać.
Walną bym komuś , taki mam nastrój .
Te , Alterowicz , idziemy na piwo ?

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 20:55
Panna, Ty też klniesz jak szewc :D
Ale ja doceniam to, że poszedłeś na wybory :). To i też dzięki Tobie udało się wyautować Palikota.
:)
2900
#falco nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 20:56
czas rozesłać ''wici'' miła Izo :)
najwyższy czas ... :>

a jak załatwia się sprawy z tymi którzy się nie sprawdzają pokazali nam,pokazali Europie Belgowie chyba dwa lata temu...blisko rok bez rządu i Belgia ma się bardzo dobrze ... :)

tylko tam społeczeństwo nie walczy z ''tęczami'' nie zajmuje się tym kto z kim śpi i tym podobnymi bzdetami... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
5 czerwca 2014r. o 21:00
Ach proszę Cię , nie wspominaj mi o Paligłupie, bo mi się do tej pory ręce trzęsą. Dajcie mi krwi

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza