Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
25 lipca 2014r. o 20:13
skorn napisał(a): http://www.rp.pl/artykul/16,1128523-Sondaz-GfK--Rekordowa-przewaga-PiS--42-proc-.html

Skąd się bierze w Polsce tylu matołów? Może przydałaby się jakaś szczepionka? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
25 lipca 2014r. o 23:21
PiS prowadzi sondaże ale PO ostatecznie zawsze wygrywa :D
2900
#falco nieaktywny
26 lipca 2014r. o 18:56
Ojciec zabiera syna do lasu,budują sobie sami szałas,łowią ryby,łażą po lesie itp
dzieciak się świetnie bawi aż tu...turysta
telefon na policję, wniosek do prokuratury, pózniej sąd rodzinny i ...wniosek o pozbawienie praw rodzinnych...

co wy na to?
(usłyszałem to w Superstacji)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
26 lipca 2014r. o 19:37

Usłyszała babcia od dziadka.

Zmoderowano 26.07.2014 godz.21:02 - powód: topposting (moderator)
~Iza niezalogowany
27 lipca 2014r. o 7:08
" ( ... ) Pozostaje pytanie, ramię w ramię z kim KNP mógłby je realizować. Czy po sześciu latach rządów Platformy Obywatelskiej nie jest Panu bliżej do PiS?

Bo ja wiem… Zarówno JE Donald Tusk, jak i WCzc. Jarosław Kaczyński potrafiliby wytłumaczyć swoim wyborcom i ludziom z partii: „ pozwolą nam rządzić, ale musimy zapłacić tę cenę ”. Polska dzięki temu odetchnie. Jarosław Kaczyński tak naprawdę nie jest lewicowcem, to centrysta – jak zresztą wskazuje nazwa jego dawnej partii Porozumienie Centrum – więc myślę, że da się przekonać. Z kolei Donald Tusk był kiedyś liberałem, więc może też zrozumie, o co chodzi. Choć w jego przypadku nie jestem pewien, bo po długim przebywaniu wśród złodziei, sam się zamienił w socjaldemokratę.

Słowem – dystans do obu tych ugrupowań jest dla Pana równy?

Nie chcę mówić o moralności, chodzi tylko o to, kto zrealizuje nasze postulaty. O szczegółach będziemy mówić już po wyborach. ( ... ) "
http://wpolityce.pl/polityka/206450-analiza-piotra-zaremby-we-wsieci-kto-sie-kryje-za-korwin-mikkem-przeczytaj-tez-wywiad-z-prezesem-knp

Ciekawy wywiad z Januszem Korwin-Mikkem.

:)
211
skorn
28 lipca 2014r. o 10:56

dobry występ Winnickiego

<i>
~~217 niezalogowany
28 lipca 2014r. o 12:39
Dobry występ obydwu Panów i w wielu przypadkąch zgodność poglądów ! Najsłabsza była prowadząca ...próbowała narzucić swoje "wizje" ale Panowie z wielką kulturą przedstawili swoje poglądy...Tak powinni dyskutować prawdziwi politycy. Brawo !
211
skorn
28 lipca 2014r. o 15:31
falco napisał(a): Ojciec zabiera syna do lasu,budują sobie sami szałas,łowią ryby,łażą po lesie itp
dzieciak się świetnie bawi aż tu...turysta
telefon na policję, wniosek do prokuratury, pózniej sąd rodzinny i ...wniosek o pozbawienie praw rodzinnych...

co wy na to?
(usłyszałem to w Superstacji)

ale w jakiej sprawie ten telefon na policję?

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza