Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~;) niezalogowany
5 marca 2013r. o 12:37
Panna co ty bierzesz że tak długo cię trzyma? Nadzieje mam że nie częstujesz tym swojego dziecka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 marca 2013r. o 12:49
~;) napisał(a): Panna co ty bierzesz że tak długo cię trzyma? Nadzieje mam że nie częstujesz tym swojego dziecka.

A o co ,Ci konkretnie chodzi ?

Nie palę trawki , nie toleruję narkotyków , lubię piwo , dzieci nie częstuję ... o co Ci chodzi ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3688
#Pynchoon nieaktywny
5 marca 2013r. o 15:17
Hegemon napisał(a):
~ napisał(a): ... każdy człowiek jest stworzeniem, więc w czym problem?

A nie ISTOTĄ 78.10.98.*** ? : )

Bo "stworzeniem" ...
jest tylko BOŻYM ...
... 78.10.98.*** : )

Hegemon, nie czepiajmy się słówek, człowiek jest i istotą i stworzeniem, to czy dorzucisz do tego dodatkowy przymiotnik (boży, diabelski, rozumny lub nie), jest bez znaczenia :)
7029
#casablanca nieaktywny
5 marca 2013r. o 21:38
GosiaG napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Święte słowa. Choć w zasadzie jestem przeciwnikiem Kościoła , to doceniam Jego zbawienną rolę w kształtowaniu Rodziny. Poczucie dumy narodowej idzie w tym momencie wraz z Kościołem w parze.
[...]

Duma narodowa (na pewno chodzi Ci o Polskę?)w parze z kościołem żydo-katolickim ? No prosze Cię.

Zdecydowanie zgadzam się z Panną. Kościół w Polsce zawsze chronił Polską tożsamość narodową, kto temu zaprzecza nie zna historii.

Natomiast chciałem zauważyć, że mówimy chyba o Kościele Rzymsko-Katolickim!

czy dobrze odczytałem? nutkę antysemityzmu?

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
8375
#GosiaG nieaktywny
5 marca 2013r. o 22:27
casablanca napisał(a):

czy dobrze odczytałem? nutkę antysemityzmu?

Ani 'półnuty' .

Co do historii od czasu wprowadzenia religii żydowskiej w naszym kraju- to się zgadza .

Do Żydów nie mam nic , nic od niech nie chcę - ich wierzeń też(Jana 4:22) .
To wszystko.

Lilith ^^
7029
#casablanca nieaktywny
6 marca 2013r. o 1:20
GosiaG napisał(a): Co do historii od czasu wprowadzenia religii żydowskiej w naszym kraju- to się zgadza .

O ile mi jest wiadomo, oficjalną religią Żydowską jest Judaizm!

Wypada, więc chyba pisać w stosunku do naszej Narodowej Religii poprawną nazwę => Religia Rzymsko Katolicka, w skrócie Katolicyzm. Nawet jeżeli tej religii nie wyznajemy, nawet kiedy wyznajemy inną religię lub nie wyznajemy żadnej -
a może nawet szczególnie wtedy!

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
~onr niezalogowany
6 marca 2013r. o 2:21
zmarl hugo chavez katolik wspanialy czlowiek ktory zaprowadzil sprawiedliwosc w swoim kraju wyzyzkiwanym przez wieki przez masonerie ktora zerowala na bogactwach naturalnych tego panstwa.takiego czlowieka polityka potrzebuje teraz polska ktory by wzial za ryj ten caly motloch ktory zadzi teraz polska z tuskiem na czele.pozdrwiam ziomkow z rodzinnego miasta.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 marca 2013r. o 20:53
~onr napisał(a): zmarl hugo chavez katolik wspanialy czlowiek ktory zaprowadzil sprawiedliwosc w swoim kraju wyzyzkiwanym przez wieki przez masonerie ....

Chwała wielkiemu człowiekowi. Nie pier... ił się , kula w łeb za defraudacje , nepotyzm i korupcję. Nie dał zgnoić siebie i Narodu . Korporacje , choć na różne sposoby próbowały przejąć złoża , dopiero teraz mają szansę. Miejmy nadzieję , że im się nie powiedzie.
Czółko na obczyźnie Orn :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza