Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 marca 2013r. o 19:56
~Preczzkomuną napisał(a): Tak już wiem :D Ale nie kumam o co Ci chodzi. ;)

To proste . :)
Wierzę , że każdy przejaw materii jest na pułapie kwantowym Świadomością Stwórcy . Nie mogę tego udowodnić , wierzę :)

Każda istota jest własnością Stwórcy , tak więc Wszyscy jesteśmy jednością w Stwórcy. Wolny rynek , to iluzja , okłamują nas nieustannie , intelektualni potomkowie tych , którzy kazali zamordować Kennediego :) Kto , jak kto , Ty zaczynasz łapać , o co tutaj chodzi. Cieszę się :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Preczzkomuną niezalogowany
4 marca 2013r. o 21:37
Pannazdzieckiem napisał(a): Wolny rynek , to iluzja , okłamują nas nieustannie , intelektualni potomkowie tych , którzy kazali zamordować Kennediego :)

Napisałem post i się nie pojawił. ;/
W skrócie. Tym ludziom nie zależy na wolnym rynku, a na NWO. Jeśli ludzie się nie ockną będziemy pod kontrolą Wielkiego Brata, założą nam ekrany w domach i wszczepią nam czipy do mózgu tłumacząc nam, że to dla naszego dobra. Polacy byli silnym narodem. Dzisiaj próbuje się nam wciskać hasła, które niszczą tę siłę ( homoseksualizm, aborcja, równouprawninei, feminizm, tolerowanie dewiacji, oczernianie kosciola, tradycji, kultury i w końcu naszej historii tej prawdziwej, którą powinniśmy znać i się jej nie wstydzić a być dumni). Polacy już pokazali, że nie w armii siła! Pamiętajmy!

Ale mury runą... mam nadzieję :)

ps. Słyszałeś o projekcie MK Ultra? Amerykańce dalej pewnie to prowadzą.
4335
5 marca 2013r. o 6:42
~Preczzkomuną napisał(a): ...Dzisiaj próbuje się nam wciskać hasła, które niszczą tę siłę ( homoseksualizm, aborcja, równouprawninei, feminizm, tolerowanie dewiacji, oczernianie kosciola, tradycji, kultury i w końcu naszej historii tej prawdziwej, którą powinniśmy znać i się jej nie wstydzić a być dumni). Polacy już pokazali, że nie w armii siła! Pamiętajmy!

.

Święte słowa. Choć w zasadzie jestem przeciwnikiem Kościoła , to doceniam Jego zbawienną rolę w kształtowaniu Rodziny. Poczucie dumy narodowej idzie w tym momencie wraz z Kościołem w parze. Paligłupowiec Biedroń , ( biedne stworzenie) jest jednym z wielu „ nowoczesnych, oświeconych „ … „autorytetów” , które za pustą kasę mieszają ludziom w głowach , szczególnie młodemu pokoleniu. Zmasowana nagonka na podstawową komórkę społeczną obliczona jest na rozbicie więzi społecznych. Społeczeństwo podzielone na jednostki , jest łatwym do rządzenia i dojenia. A nagonka jest nader widoczna w …. rozbiciu rodziny przez migrację zarobkową, ślepy pęd do osobistej wolności serwowany młodym Kobietom , kształtowanie postaw agresywnych i wojowniczych młodym Mężczyznom.
Kiedy dołożysz do tego jeszcze fakt , że Młodzi … przy tej ekonomice nie mają szans na spokojne , rodzinne życie ( oczywiście są wyjątki ) , to obraz NWO pokazuje się w całej krasie.

Jest taka teoria spiskowa , mówiąca o tym , że powstanie tzw. Masa Krytyczna tj. ilość ludzi na Planecie … oświeconych , wiedzących o co tutaj chodzi , będzie tak duża , że ideolodzy NWO z braku lepszego zajęcia popełnią sepuku , nie będą już w stanie propagować swoich kłamstw.

Mk Ultra , chyba czytałem coś na ten temat w „ Doktrynie szoku „ Pani Klein , jest tam wzmianka o podobnych … eksperymentach.

Mury runą , trzeba wierzyć. Miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 marca 2013r. o 10:39
Pannazdzieckiem napisał(a): ... ( biedne stworzenie) ...

"Brawo, brawo, brawo" : )

Jeżeli dla Ciebie CZŁOWIEK o odmiennej orientacji, jest STWORZENIEM, to "gratuluję", ale " nie zazdroszczę" poglądów : )
~ niezalogowany
5 marca 2013r. o 10:43
Hegemon napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ... ( biedne stworzenie) ...

"Brawo, brawo, brawo" : )

Jeżeli dla Ciebie CZŁOWIEK o odmiennej orientacji, jest STWORZENIEM, to "gratuluję", ale " nie zazdroszczę" poglądów : )

każdy człowiek jest stworzeniem, więc w czym problem?
8375
#GosiaG nieaktywny
5 marca 2013r. o 11:09
Pannazdzieckiem napisał(a):

Święte słowa. Choć w zasadzie jestem przeciwnikiem Kościoła , to doceniam Jego zbawienną rolę w kształtowaniu Rodziny. Poczucie dumy narodowej idzie w tym momencie wraz z Kościołem w parze. Paligłupowiec Biedroń , ( biedne stworzenie) jest jednym z wielu „ nowoczesnych, oświeconych „ … „autorytetów” , które za pustą kasę mieszają ludziom w głowach , szczególnie młodemu pokoleniu. Zmasowana nagonka na podstawową komórkę społeczną obliczona jest na rozbicie więzi społecznych. Społeczeństwo podzielone na jednostki , jest łatwym do rządzenia i dojenia. A nagonka jest nader widoczna w …. rozbiciu rodziny przez migrację zarobkową, ślepy pęd do osobistej wolności serwowany młodym Kobietom , kształtowanie postaw agresywnych i wojowniczych młodym Mężczyznom.
Kiedy dołożysz do tego jeszcze fakt , że Młodzi … przy tej ekonomice nie mają szans na spokojne , rodzinne życie ( oczywiście są wyjątki ) , to obraz NWO pokazuje się w całej krasie.

Duma narodowa (na pewno chodzi Ci o Polskę?)w parze z kościołem żydo-katolickim ? No prosze Cię.

Pannazdzieckiem napisał(a): Jest taka teoria spiskowa , mówiąca o tym , że powstanie tzw. Masa Krytyczna tj. ilość ludzi na Planecie … oświeconych , wiedzących o co tutaj chodzi , będzie tak duża , że ideolodzy NWO z braku lepszego zajęcia popełnią sepuku , nie będą już w stanie propagować swoich kłamstw.

Ta teoria 'głosi' rownież to - czemu tak mocno się sprzeciwiasz powyżej. Majstersztyk spisku- zgadzasz się na to z czym walczysz-znane też jako ''wilk w owczej skorze'' :]

Lilith ^^
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 marca 2013r. o 11:30
~ napisał(a): ... każdy człowiek jest stworzeniem, więc w czym problem?

A nie ISTOTĄ 78.10.98.*** ? : )

Bo "stworzeniem" ...
jest tylko BOŻYM ...
... 78.10.98.*** : )
4335
5 marca 2013r. o 12:20
GosiaG napisał(a):
Ta teoria 'głosi' rownież to - czemu tak mocno się sprzeciwiasz powyżej. Majstersztyk spisku- zgadzasz się na to z czym walczysz-znane też jako ''wilk w owczej skorze'' :]

Cholera samochód mi się zepsował , pompę oleju szlak trafił , z konieczności muszę z Wami posiedzieć :)

To tylko teoria :) Zobaczymy , co zrobi następny Nieomylny. Jeśli będzie chciał wyprowadzić religię ze szkół , to Masoni wygrali . Jeśli wycofa Kościół z działalności charytatywnej , to Masoni wygrali. Mój wielki szacunek dla ludzi prowadzących Naród do Stwórcy , tutaj na najniższym poziomie. Niechęć do sprawujących władzę w ... owczej skórze :)

Heguś , wiesz , że Cię lubię :) Nie sądzisz chyba , że homoseksualizm jest normą , skoro cała natura jest dualistyczna. Ci którzy uwielbiają homoseksualizm niech pozostaną w kręgu własnych zainteresowań . Następne pokolenia biorą się z Matki i Ojca , nie z dwóch Matek , czy Ojców. Nie mam nic przeciwko odmienności , wszak każdy kowalem własnego losu , ale jeśli społeczeństwo ma sięgnąć gwiazd , potrzebny jest dualizm. Chyba , że nie chcesz gwiazd :)

Oczywiście , to taka metafora :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.