~Preczzkomuną napisał(a): ...Dzisiaj próbuje się nam wciskać hasła, które niszczą tę siłę ( homoseksualizm, aborcja, równouprawninei, feminizm, tolerowanie dewiacji, oczernianie kosciola, tradycji, kultury i w końcu naszej historii tej prawdziwej, którą powinniśmy znać i się jej nie wstydzić a być dumni). Polacy już pokazali, że nie w armii siła! Pamiętajmy!
.
Święte słowa. Choć w zasadzie jestem przeciwnikiem Kościoła , to doceniam Jego zbawienną rolę w kształtowaniu Rodziny. Poczucie dumy narodowej idzie w tym momencie wraz z Kościołem w parze. Paligłupowiec Biedroń , ( biedne stworzenie) jest jednym z wielu „ nowoczesnych, oświeconych „ … „autorytetów” , które za pustą kasę mieszają ludziom w głowach , szczególnie młodemu pokoleniu. Zmasowana nagonka na podstawową komórkę społeczną obliczona jest na rozbicie więzi społecznych. Społeczeństwo podzielone na jednostki , jest łatwym do rządzenia i dojenia. A nagonka jest nader widoczna w …. rozbiciu rodziny przez migrację zarobkową, ślepy pęd do osobistej wolności serwowany młodym Kobietom , kształtowanie postaw agresywnych i wojowniczych młodym Mężczyznom.
Kiedy dołożysz do tego jeszcze fakt , że Młodzi … przy tej ekonomice nie mają szans na spokojne , rodzinne życie ( oczywiście są wyjątki ) , to obraz NWO pokazuje się w całej krasie.
Jest taka teoria spiskowa , mówiąca o tym , że powstanie tzw. Masa Krytyczna tj. ilość ludzi na Planecie … oświeconych , wiedzących o co tutaj chodzi , będzie tak duża , że ideolodzy NWO z braku lepszego zajęcia popełnią sepuku , nie będą już w stanie propagować swoich kłamstw.
Mk Ultra , chyba czytałem coś na ten temat w „ Doktrynie szoku „ Pani Klein , jest tam wzmianka o podobnych … eksperymentach.
Mury runą , trzeba wierzyć. Miłego dnia :)