casablanca napisał(a):
Wypada, więc chyba pisać w stosunku do naszej Narodowej Religii poprawną nazwę => Religia Rzymsko Katolicka, w skrócie Katolicyzm. ..
~joko napisał(a): ... Jezus ...
Pannazdzieckiem napisał(a):~onr napisał(a): zmarl hugo chavez katolik wspanialy czlowiek ktory zaprowadzil sprawiedliwosc w swoim kraju wyzyzkiwanym przez wieki przez masonerie ....
Chwała wielkiemu człowiekowi. Nie pier... ił się , kula w łeb za defraudacje , nepotyzm i korupcję. Nie dał zgnoić siebie i Narodu . Korporacje , choć na różne sposoby próbowały przejąć złoża , dopiero teraz mają szansę. Miejmy nadzieję , że im się nie powiedzie.
Czółko na obczyźnie Orn :)
~skorn napisał(a): ..A jaki tam poziom życia był w tej Wenezueli, bo nie wiem czy jest za kim płakać. Taki ojciec narodów jak batiuszka Stalin czy cos innego? : )
Pannazdzieckiem napisał(a):>~skorn napisał(a): ..A jaki tam poziom życia był w tej Wenezueli, bo nie wiem czy jest za kim płakać. Taki ojciec narodów jak batiuszka Stalin czy cos innego? : )
Skornik , czy ja Ci już nie mówiłem , że głupi jesteś ? TEfałenu sobie jeszcze popatrz , ale nie zmądrzejesz. Nie chce mi się z Tobą gadać ... były Młody Padawanie. Ciemna strona Mocy Tobą zawładnęła . Przykro mi .
~Też człowiek napisał(a):
Ktoś grzebie w cenzurze .Po cichu giną wpisy.
~skorn napisał(a): W innym temacie pisałeś krytycznie o lewicy, tutaj wychwalasz socjalucha. Coś mi sie wydaje, miszczu jedi, że masz rozdwojenie jaźni albo po prostu pleciesz trzy po trzy : )