Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

drink bar

5651
#rogaliqu nieaktywny
27 czerwca 2012r. o 12:56
falco napisał(a):
MJ napisał(a): Falco stawiam Ci kawę jak tylko otworzą drink-bar z wyższej półki za ten komentarz ;)

...czyli na kawę od Ciebie nie mogę liczyć z prostego względu....nie zanosi się tu na powstanie nowego lokalu :) bo nie o ,,knajpie,, tu piszemy :D Dopisane 27.06.2012r. o godz. 08:50:...sorki-zapomniałem zaznaczyć części wypowiedzi jako cytat ;)

Zmoderowano 26.06.2012 godz.08:58– powód : uzupełnienie cytowania(moderator techniczny)

taki drink bar musi być lokalem z górnej półki a nie na jakiś tanich zapierdzielaczach i to jest bardzo duża inwestycja finansowa na start w samo alko trzeba grube pieniądze wydać nie mówiąc o lokalu a po drugi czy w bolesławcu są ludzie którzy nie żałują sobie na takie przyjemności ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
27 czerwca 2012r. o 14:02
ktoś kto będzie chciał wypić drinka lub dwa przyjdzie do takiego lokalu nie patrząc na cenę,ktoś kto będzie chciał wypić coś co tylko w menu nazywa się drinkiem usiądzie w Toscanie czy Aniołku
...nie piję alkoholu dla samej polskiej ,,zasady,,że każda okazja jest dobra a tym bardziej jak ktoś jest sponsorem :D nie stać mnie na trzydziestoletnią whisky (nawiasem mówiąc nie cierpię koniaków) ale ,,krajowa,, zmieszana ze sokiem pomarańczowym to dla mnie nie jest ,,drink,,
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
1906
#MJ nieaktywny
3 lipca 2012r. o 22:10
falco napisał(a):
MJ napisał(a): Falco stawiam Ci kawę jak tylko otworzą drink-bar z wyższej półki za ten komentarz ;)

...czyli na kawę od Ciebie nie mogę liczyć z prostego względu....nie zanosi się tu na powstanie nowego lokalu :) bo nie o ,,knajpie,, tu piszemy :D Dopisane 27.06.2012r. o godz. 08:50:...sorki-zapomniałem zaznaczyć części wypowiedzi jako cytat ;)

Zmoderowano 26.06.2012 godz.08:58– powód : uzupełnienie cytowania(moderator techniczny)

hmmmm wbrew pozorom dobrej kawy można się napić w kilku lokalach w Bolesławcu, więc nie mówię nie :)
2900
#falco nieaktywny
4 lipca 2012r. o 7:12
:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
27 lipca 2012r. o 0:53
falco napisał(a): :)
~rogali niezalogowany
26 listopada 2012r. o 17:32
jest w bolcu jakis bar gdzie mozna wypic dobrego drinka??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza