Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

drink bar

5651
#rogaliqu nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 12:00
~JA napisał(a): skoro to ma być drink bar to osoby tam uczęszczające muszą mieć ukończone 18 lat!!chociaż te 18

Na pewno muszą być pełnoletnie, ale czy od razu muszą mieć co najmniej 25 lat??, to kto tam będzie przychodził ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 12:09
wydaje mi się że nie wiek tu jest ważny tylko odpowiednie zachowanie i konsekwencja w działaniu właściciela :) czy to bedzie małolatka podkreślająca w każdem swoim słowie swoją ,,za krec istość ,, ;) czy też trzydziestolatek popisujący się znajomością,,języka,, niekoniecznie polskiego ;) powinni być delikatnie wyproszeni :)
może faktycznie wówczas byłaby możliwość posiedzenia i wypicia kawy ze znajomymi w spokojnym i cichym miejscu ...
żaden lokal w tym grajdole jakim jest Bolesławiec nie ma tego czegoś co można by było nazwać ,,klimatem,, i może to jest coś co sprawi że właśnie taki lokal zdobędzie uznanie...
ale ja prosty chłop jestem i mogę się mylić ;)

Dopisane 26.06.2012r. o godz. 12:09:

...hehe-właśnie dlatego zaparzę sobie teraz kawę...W DOMU :D

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~hghg niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 13:20
tak zrobić takie miejsce lepsze to niz bank
5651
#rogaliqu nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 15:36
falco napisał(a): :...hehe-właśnie dlatego zaparzę sobie teraz kawę...W DOMU :D

i właśnie dlatego w bolesławcu nic się nie może udać bo nikt nie ma i nie chce wydawać pieniędzy ludzie wolą kupić sobie pseudo drinka w biedronce albo samemu sobie zrobić w domu z taniej wódki a nie chodzić do drink baru. tak samo jest z piwem lepiej na ławce w parku wypić niż w barze bo taniej wychodzi
4254
#parenti nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 16:09
Ma szanse powodzenia, jesli beda bardzo dobre, szlachetne trunki (z gornej polki).
2900
#falco nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 16:14
otwierasz drink-bar?...masz barmana z ,,papierami,, lub chociaż doświadczeniem czy z ,,łapanki,,?chodzi mi o takiego co nie pomyli shaker'a z szejkiem z Mc Donalda?
...popatrz na ,,barmanki,, w Aniołku i będziesz wiedział o czym piszę ;)
otwórz bar, niech tam podadzą mi dobrą kawę z uśmiechem na ustach a nie grymasem że ,,muszą,, a będę wpadał... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 16:17
~ napisał(a): Od 21 lat to dobry pomysł tylko że nieekonomiczny. Te 18 latki robią różnicę w zarobkach właściciela pubu. Mam dla ciebie lepszy pomysł.
Zrób pub dla ludzi z wysokim IQ, nawet nazwij tak pub - IQ.
Zrób test ,na pewno pojawi się dużo osób albo żądaj na bramie potwierdzenia wykonanego testu gdzie indziej. Ludzie którzy przekroczą jakiś poziom inteligencji mogą być wpuszczani ,inni won. Nazwijmy to nawet klubem. Należeć do klubu z wysokim IQ i wejść do knajpy widząc że kumpel dostał kopa bo jest za ciemny to miodzio. Dresy tego testu i tak nie przejdą a jak któremuś się uda to na pewno nie wejdą paczką, bo inteligentnych paczek dresów nie ma :)
Takiego czegoś jeszcze nie ma i może być czymś ciekawszym niż zwykła knajpa.

ciekawe co bedzie z ich wysokim IQ po wypiciu kilku drinkow?
4254
#parenti nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 16:19
rogaliqu napisał(a): ludzie wolą kupić sobie pseudo drinka w biedronce albo samemu sobie zrobić w domu z taniej wódki a nie chodzić do drink baru. tak samo jest z piwem lepiej na ławce w parku wypić niż w barze bo taniej wychodzi

Zapewniam Cie, ze nie wszyscy tak wola.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK