Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

drink bar

5651
#rogaliqu nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 11:38
czy w bolesławcu przdał by się PUB & DRINK BAR taki z prawdziwego zdarzenia gdzie by można było posiedzieć przy kolorowym drinku czy przy dobrej kawie.

jakie jest wasze zdanie??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 11:44
jestem ,,za,, :) tylko aby zbyt szybko nie zamienił się w prostą pijalnię piwa :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
~JA niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 11:47
W B-C przydało by się miejsce do którego wstęp mają osoby od 20/21 roku życia.Bo piszczące i ganiające się pietnatolatki to......z resztą sami wiecie pato na całęgo !!
8088
#zero nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 11:49
~JA napisał(a): W B-C przydało by się miejsce do którego wstęp mają osoby od 20/21 roku życia.Bo piszczące i ganiające się pietnatolatki to......z resztą sami wiecie pato na całęgo !!

Dokładnie tak, a nawet od 25 :D :D :D :D
~ niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 11:53
A nawet od 30 tylko żeby nie było dzieci!!!
5651
#rogaliqu nieaktywny
26 czerwca 2012r. o 11:54
zero napisał(a):
~JA napisał(a): W B-C przydało by się miejsce do którego wstęp mają osoby od 20/21 roku życia.Bo piszczące i ganiające się pietnatolatki to......z resztą sami wiecie pato na całęgo !!

Dokładnie tak, a nawet od 25 :D :D :D :D

ale jeżeli wstęp będą miały tylko takie osoby powyżej 25 lat to będzie to pewnie mało uczęszczane miejsce a taki bar musi na siebie zarabiać
~JA niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 11:57
skoro to ma być drink bar to osoby tam uczęszczające muszą mieć ukończone 18 lat!!chociaż te 18
~ niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 11:58
Od 21 lat to dobry pomysł tylko że nieekonomiczny. Te 18 latki robią różnicę w zarobkach właściciela pubu. Mam dla ciebie lepszy pomysł.
Zrób pub dla ludzi z wysokim IQ, nawet nazwij tak pub - IQ.
Zrób test ,na pewno pojawi się dużo osób albo żądaj na bramie potwierdzenia wykonanego testu gdzie indziej. Ludzie którzy przekroczą jakiś poziom inteligencji mogą być wpuszczani ,inni won. Nazwijmy to nawet klubem. Należeć do klubu z wysokim IQ i wejść do knajpy widząc że kumpel dostał kopa bo jest za ciemny to miodzio. Dresy tego testu i tak nie przejdą a jak któremuś się uda to na pewno nie wejdą paczką, bo inteligentnych paczek dresów nie ma :)
Takiego czegoś jeszcze nie ma i może być czymś ciekawszym niż zwykła knajpa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza