roky napisał(a):
A i bez przesady nikt mnie na razie nie oszukał,no może sam budynek w,którym są prace i non stop niespodzianki.I nie oczerniajmy się tu na wzajem.
Seifer napisał(a):roky napisał(a): i.
A i bez przesady nikt mnie na razie nie oszukał,no może sam budynek w,którym są prace i non stop niespodzianki.
hemi widzisz co Roky napisal?
to po co to ciagniesz? niech najpierw zrobia ten remont, a pozniej bedzie mozna komentowac.
a pozatym jak masz takiego super kumpla budowlanca ktory sie na tym tak dobrze zna, i uwaza ze za drogo go skasowali, to szkoda ze sam nie podja sie tej roboty.
aha i zeby nie bylo nie znam nikogo kto to remontuje, ale taka mysl mi sie nasuwa po tym co przeczytalem na kilku stronach wstecz...
CROW napisał(a):
Sam sie nie podejmie tego projektu bo sam ma napiete terminy i nie bedzie odkładał ich skoro umowy już podpisane.Jak wszystko dobiegnie końca to tak jak napisałam wcześniej,wszystko sie wyjaśni!!
~ napisał(a):
To po co takie pier.do.lenie o szopenie?
GosiaM napisał(a): E , nigdy nie zawracaj uwagi na idiotów, Ty powinnaś zawsze iść z podniesioną głową, bo jesteś bardzo wartościowym człowiekiem, rzadko się takich spotyka .
E napisał(a):
Akiwo :* dziękuję, że tak długo byłaś tu razem ze mną.
GosiaM napisał(a): .... A kłapacz kłapie, a później się zmywa , pozostawiając po sobie zgliszcza.