Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
3046
#sentinel nieaktywny
9 października 2012r. o 20:25
roky napisał(a):
A i bez przesady nikt mnie na razie nie oszukał,no może sam budynek w,którym są prace i non stop niespodzianki.I nie oczerniajmy się tu na wzajem.

I to są najważniejsze słowa dotyczące tej sprawy !!

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4690
#CROW nieaktywny
9 października 2012r. o 21:05
Seifer napisał(a):
roky napisał(a): i.
A i bez przesady nikt mnie na razie nie oszukał,no może sam budynek w,którym są prace i non stop niespodzianki.

hemi widzisz co Roky napisal?

to po co to ciagniesz? niech najpierw zrobia ten remont, a pozniej bedzie mozna komentowac.
a pozatym jak masz takiego super kumpla budowlanca ktory sie na tym tak dobrze zna, i uwaza ze za drogo go skasowali, to szkoda ze sam nie podja sie tej roboty.

aha i zeby nie bylo nie znam nikogo kto to remontuje, ale taka mysl mi sie nasuwa po tym co przeczytalem na kilku stronach wstecz...

Kumpel budowlaniec pojechał tam zeby zobaczyc co zostało juz zrobione.Sam sie nie podejmie tego projektu bo sam ma napiete terminy i nie bedzie odkładał ich skoro umowy już podpisane.Jak wszystko dobiegnie końca to tak jak napisałam wcześniej,wszystko sie wyjaśni!!

WALKA ZE MNA? GRATULUJE ODWAGI,WSPOLCZUJE GLUPOTY...
~ niezalogowany
9 października 2012r. o 21:43
CROW napisał(a):
Sam sie nie podejmie tego projektu bo sam ma napiete terminy i nie bedzie odkładał ich skoro umowy już podpisane.Jak wszystko dobiegnie końca to tak jak napisałam wcześniej,wszystko sie wyjaśni!!

To po co takie pier.do.lenie o szopenie?
5570
#De_Tourvel nieaktywny
9 października 2012r. o 21:53
~ napisał(a):

To po co takie pier.do.lenie o szopenie?

Tyldo, I love you ;):*:*:*

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
7646
#Akiwa nieaktywny
9 października 2012r. o 21:55
GosiaM napisał(a): E , nigdy nie zawracaj uwagi na idiotów, Ty powinnaś zawsze iść z podniesioną głową, bo jesteś bardzo wartościowym człowiekiem, rzadko się takich spotyka .

Masz rację Gosia,ale sama nie raz doświadczyłaś jak potrafią boleć nieżyczliwe słowa "życzliwych".

E napisał(a):
Akiwo :* dziękuję, że tak długo byłaś tu razem ze mną.

...E i wciąż jestem:) :*
2945
Mgosia
9 października 2012r. o 21:59
Akiwo, wiem i to dobrze, nic nie jest bez znaczenia, tak zabija się powoli to co w człowieku najwartościowsze . Każde słowo jest jak cios. I właśnie dlatego ludzie odsuwają się na bok , a przecież mogli tak wiele zrobić ..chcieli . A kłapacz kłapie, a później się zmywa , pozostawiając po sobie zgliszcza.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7646
#Akiwa nieaktywny
9 października 2012r. o 22:00
A budowlańcom życzę dobrej pogody ;)

Roky ,Moniko pozdrowionka :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 października 2012r. o 22:35
GosiaM napisał(a): .... A kłapacz kłapie, a później się zmywa , pozostawiając po sobie zgliszcza.

Słuszna uwaga Moderatorko :* Ponieważ E powiedziała do widzenia i dziękuję , a jest mi z tego powodu nizmiernie przykro , ... kto wie lepiej ode mnie , na czym Jej zależy ? ... ponieważ temat musi nadal funkcjonować ( przyda się cholera ta łazienka ;) ) dziewczyny , bardzo Was proszę , zróbcie coś , codziennie chociaż ze dwa całusy , może być między sobą :) Akiwa , GosiaM , TheMencja , D-T . Dobranoc Drogie Panie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza