Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
1380
#dankam nieaktywny
9 października 2012r. o 22:48
Panna masz całusa od dziewczyn (w tym wojowniczej księżniczki Xeny) oraz ode mnie ( a tfuuuu) :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:P niezalogowany
9 października 2012r. o 22:50
Dankamciu :> :> :> bobku Ty :D
1380
#dankam nieaktywny
9 października 2012r. o 22:51
dankam się pojawił to i nagle wzmógł się w Tobie głód bobkowy :). :P
~:) niezalogowany
9 października 2012r. o 22:59
Weźmy się i zróbcie ? Też fajnie.
A Ty czemu nie ?
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 października 2012r. o 3:43
Pannazdzieckiem napisał(a):
Szanowni Państwo:
W ubiegłą sobotę mieliśmy przygotowane mury do położenia tzw. filigranowej płyty betonowej sprezentowanej przez sąsiada ( minimalizujemy koszty , budujemy domowym sposobem ). Takich płyt , o rozmiarach 6,3 na 2,5 trzeba było trzech na taras. Ale w poniedziałek wyłonił się problem : płyty pomimo swej nazwy , po zalaniu betonem i dozbrojeniu dają strop o grubości 22 cm i waży toto od cholery. A ściany nośne mamy niestety słabowite. Dodatkowo , ze względu na elektryczne linie przesyłowe i zasilanie budynku , położenie tych płyt Hds-em , bądź dźwigiem będzie bardzo trudne , co stwierdził autorytet w tej dziedzinie , Pan Mularczyk z Kruszyna. Uznaliśmy , że nie ma innego wyjścia jak „ wylać strop” Rozwiązanie tańsze niż płyta filigranowa , czy strop Teriwa …. jeśli ma się szalunki poziome, a tych niestety nie mieliśmy. W tej sytuacji w grę wchodziły dwie opcje : znajdziemy firmę , która ma takie szalunki i moce przerobowe aby natychmiast to zrobić , albo walczymy dalej „ domowym sposobem” . Firmy niestety nie udało się znaleźć , wszyscy zajęci. Ale udało się znaleźć szalunki …. od pana Sylwka z Kraśnika , oraz stemple od pana Kazika z Kruszyna i dechy szalunkowe od pana Antoniego z Kruszyna. Wszystko , co jest potrzebne do szalowania stropu jest już na miejscu i od jutra stawiamy konstrukcję , zbroimy i zalewamy betonem … mam nadzieję w piątek .
To dzięki Wam Rocki wyjdzie wreszcie z domu , a ja już tego dopilnuję :)

Witam Wszystkich !
Cieszę się że wszystko wróciło do normy bo do solidnej pracy potrzbny jest spokój i dobry plan. Plan mamy a zadbajmy tutaj o spokój. To tyle. Wykonawcom życzę owocnej pracy

Paniusiu Roky do pełnej informacji brakuje nam tylko kilku fotek, które pokażą na jakim etapie są prace. Wiem że nie tylko mnie ciekawi jak wygląda sytuacja. Postarajcie się proszę w miarę możliwości zaspokoić naszą ciekawość :) :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 października 2012r. o 7:21
arturkedzia napisał(a): ... do pełnej informacji brakuje nam tylko kilku fotek, które pokażą na jakim etapie są prace. :)

Myślę , że da się to załatwić , wszak aparatów ci u nas pod dostatkiem. Miłego dnia Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7632
#VIP007 nieaktywny
10 października 2012r. o 8:00
Witam wszystkich,,,cóż tak nie wiele potrzeba aby rozwiać wszelkie teorie spiskowe :D :D wystarczy informować ludków od czasu do czasu co się dzieje i wszystko jest spoko :] w końcu chcieć to móc,a móc to chcieć ;) pozdrawiam i życzę powodzenia na linii robót...3majta się dzielnie
3145
#hemi nieaktywny
10 października 2012r. o 18:54
Widze,ze wiele osób pewnie poza forum (jak i między wierszami na forum) wiesza na mnie psy no ale cóz sa tu święci na których złego słowa napisać nie można i tyle..
sa tez ci na poziomie z którymi mozna normalnie podyskutować.

Co do opinii ,któregos tam nasuty ,że raz zabrałem rokyego gdzies tam i "kozaczę",no cóz nie kozaczę ,bo nie o to chodzi,po prostu miałem checi,miałem mozliwośc,Roky był chetny i tyle.
Jakieś kozaczenie przez to?? nie rozumiem zarzutu..

A teraz najlepsza informacja dla buziaczkowców:
Ja już podziekował za obecnośc tutaj!!!!

kasa została zebrana,remont trwa,życze powodzenia!!!!:)

Roky i Monika sorry,ze czasem bez konsultacji z wami cos napisałem,no ale nie zawsze powinno sie pisac o stanie faktycznym bo niektórym sie to nie podoba i burzy te buziaczkową sielanke

:> :>

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza