Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
6964
#roky nieaktywny
26 października 2012r. o 15:13
Witam :)

No więc kilka dobrych wiadomości :)

W końcu udało nam się znaleźć pracowników do wykonania zabezpieczenia tarasu i wylewki,prace rozpoczną w poniedziałek :)

I bardzo ważna sprawa,winda stoi na swoim miejscu,co nie było proste,no jeszcze wymaga niewielkich przeróbek,ale jest od tego znajomy fachowiec,który sobie na pewno poradzi:) (nie podnosi się na tyle ile ja potrzebuję no i wyjście nie z tej strony)

Mam takie 2 fotki,może nie profesjonalne ale są... :) [img=1351256571_hdzi3dt.jpg]

może ją troszkę potargało,ale będzie ok.[img=1351256666_pkfp8yu.jpg]

póki co stoi na swoim miejscu :)

Więc jak widać coś się ruszyło,mam nadzieję że teraz już z górki

Oby tylko pogoda na to pozwoliła

a jeszcze co do drzwi,również terminy zajęte,(muszą być nowe ze względu na wymiar)i najbliższy wolny termin montażu ok.10-11,tego się nie da ominąć.: ;(

Pozdrawiam i miłego weekendu :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7646
#Akiwa nieaktywny
26 października 2012r. o 17:14
Super!
I to jest najprawdziwsza wiadomość. Roky zdjęcia -tak długo wyczekiwane, choć nie są może profesjonalne,ale jakie piękne! :)
Winda na swoim miejscu!

Miłego weekendu Rokowcy:*:*:*
6979
E
26 października 2012r. o 21:12
Akiwa napisał(a): Roky zdjęcia... jakie piękne! :)

Akiwo :* masz rację, to jedne z najładniejszych zdjęć, jakie widziałam :)
Dobranoc Rokowcy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
26 października 2012r. o 21:20
Muszę i ja się dopisać.

Foty piękne, jakbym ja je zrobiła!:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~MAJSTER niezalogowany
26 października 2012r. o 22:41
kawał konstrukcji :] [img=1351284006_9ymmhbm.jpg]
5221
#Jowita nieaktywny
27 października 2012r. o 16:21
Proszę się na mnie nie gniewać, ale coś jest nie tak .... z tą windą.....gdzie są profesjonaliści ?? ?? ?? ?? ?? ??

Dopisane 27.10.2012r. o godz. 16:21:

Horera ... o czym Wy piszecie ?? ?? ?? To było....a człowiek dalej musi Zyć....poznał swój błąd, którego już nie naprawi.... ;( Nie chcesz nie pomagaj :P
6979
E
29 października 2012r. o 20:32
Jowitko :* spokojnie, są...ludzie, o których się...filozofom nie śniło :>:D
Rokowcy :*

Dopisane 29.10.2012r. o godz. 20:32:

:) :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
9714
#BPM nieaktywny
29 października 2012r. o 22:34
E napisał(a): Jowitko :* spokojnie, są...ludzie, o których się...filozofom nie śniło :>:D
Rokowcy :* Dopisane 29.10.2012r. o godz. 20:32: :) :) :)

Slychac tu echa stadionowej piosenki po przegranych meczach: "Polacy nie sie nie stalo".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza