Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 października 2012r. o 3:16
Jowita napisał(a): Proszę się na mnie nie gniewać, ale coś jest nie tak .... z tą windą.....gdzie są profesjonaliści ??

Witam Wszystkich !
Jowito spokojnie winda już wstępnie jest zmontowana. Żeby montaż dokończyć to trzeba poczekać aż będzie wylewka zrobiona a jak widać pogoda jest zła i nie dała nam wczoraj wyleki zrobić bo strop jest mokry a powinien być suchy. Pogoda ma być więc jeśteśmy dobrej myśli że lada dzień uda się tą wylewkę zrobić oraz dokończyć montaż windy a wtedy pozostanie nam tylko czekać na drzwi i Roky będzie mógł wyjść sam w domu. :)
Miłego dnia Wszystkim życzę :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6964
#roky nieaktywny
30 października 2012r. o 8:54
Hejka :)

To prawda pogoda mi nie sprzyja ;( ,ale nie ma obawy mam zamiar w tym roku wyjechać może nie na spacer,ale przynajmniej na taras :)

Jowitko z windą jest wszystko ok. montuje ją fachowiec,wymaga co prawda małych poprawek blacharskich wynikłych z transportu,ale będzie to opanowane,bez obaw :)

Miłego dzionka :) :*
5221
#Jowita nieaktywny
30 października 2012r. o 8:59
Witaj Roky :) Cieszy mnie, że z windą jest wszystko oky :D Pozdrawiam serdecznie.... ..pogoda ma się ponoć poprawić :*
6964
#roky nieaktywny
30 października 2012r. o 13:12
Jowito i ja liczę na sprzyjające warunki atmosferyczne :)

ps.przy okazji gratuluję sąsiadce zdanego egzaminu :) :) :)
9625
#megi25 nieaktywny
30 października 2012r. o 19:09
sąsiadka dziekuje....POZDRAWIAM:))
6979
E
30 października 2012r. o 21:26
roky napisał(a): ...mam zamiar w tym roku wyjechać może nie na spacer,ale przynajmniej na taras :)

Roky :* spojrzysz na świat z innej perspektywy, cokolwiek by to miało znaczyć :) :)

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
9714
#BPM nieaktywny
30 października 2012r. o 22:25
E napisał(a): Roky :* spojrzysz na świat z innej perspektywy, cokolwiek by to miało znaczyć :) :)

To cokolwiek znaczy brak fachowosci. Ta inna perspektywa to amartoszczyzna.
~Panna na tyldzie niezalogowany
30 października 2012r. o 22:52
BPM napisał(a): ...
Bożesz Ty mój , powiedz dlaczego dopuszczasz do egzystencji ... takie indywidua ... . Od czego jesteś fachowcem , Kolego BPM , czyżby od sprzedaży ubezpieczeń , kredytów , niepotrzebnych śmieci , czy może od przeświadczenia o światowym terroryźmie ? Jestem osiągalny na PRV. Dobranoc Bolecnauci :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza