Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 listopada 2012r. o 4:06
Witam Wszystkich !
Drodzy krytycy ja wiem że to może być irytujące bo wielokrotnie termin zakończenia prac był przekładany.Ja sam poległem jako jasnowidz bo żadna z moich wizji się nie sprawdziła dlatego rzucam ten fach i teraz będę się opierał tylko na faktach a bieżące fakty są takie. Jest firma która ma zrobić wylewkę ale strop był mokry a do wyk. wylewki ma być suchy. Wczoraj strop ładnie się podsuszył dziś jeśli będzie padać to go przykryjemy a jutro firma ma wejść i przyg. wszystko pod wylewkę. Po niedzieli wylewka będzie gotowa.
Ok 12.11. mają być drzwi i wtedy zakończy się pierwszy etap z zaplanowanych prac. Napewno można to było lepiej zorganizować ale użyję tu słów z Bibli ,,Po owocach ich poznacie,, Będą zrobione zdj. i będzie można krytykować do woli a tym czasem proszę wszystkich o jeszcze chw. cierpliwości.

Miłego dnia Wszystkim życzę :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 listopada 2012r. o 9:09
~ napisał(a): ...Też chetnie sie podejmę takiej roboty.Panna ładnie pisał że bedzie wszystko po kosztach ...!

Powyższy post wziąłem za Twoje słowa Hemi . Przepraszam za niesłuszne posądzenie :)

Skoncentrujmy się w tym dniu na modlitwie w intencji Tych , których już przy nas nie ma.
Miłego i refleksyjnego dnia życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9714
#BPM nieaktywny
1 listopada 2012r. o 10:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Skoncentrujmy się w tym dniu na modlitwie w intencji Tych , których już przy nas nie ma.
Miłego i refleksyjnego dnia życzę :)

Wierzysz w reinkarnacje, ciagle o tym piszesz. Tych, ktorych nie ma, oni wg Twojej wiary sa, istnieja w innym wcieleniu. Za kogo chcesz sie modlic? Za tych z poprzednich wcielen, czy za aktualnie wcielonych.
6979
E
2 listopada 2012r. o 16:44
Każda złotówka zbliża Adama do spełnienia marzenia. Pomóżmy Rokyemu wyjść z domu!!!

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574
:)

Dopisane 02.11.2012r. o godz. 16:44:

:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
2 listopada 2012r. o 22:22
Brakuje Akiwy ;(
Rację miałaś Moderatorko , szczere intencje rozpływają się w ludzkiej głupocie . Szkoda , że się tak dzieje.

Każda złotówka zbliża Adama do spełnienia marzenia. Pomóżmy Rokyemu wyjść z domu!

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
2 listopada 2012r. o 22:32
I niestety będzie jeszcze gorzej, gdy i Ty zrozumiesz , że byłeś tylko "przedmiotem" do przetarcia drogi i obrywania . I uwierz mi, że nie staną w Twojej obronie Ci co powinni.
Gdy umrze w Tobie to co najwartościowsze, częściowo poczujesz ulgę , tylko częściowo, większa będzie pustka .
4335
2 listopada 2012r. o 22:37
~ napisał(a): ... Gdy umrze w Tobie to co najwartościowsze, ... .

Wciąż jednak mam nadzieję , że się mylisz , ale dziękuję za przestrogę . Dobranoc :)

6979
E
2 listopada 2012r. o 23:47
~ napisał(a): Gdy umrze w Tobie to co najwartościowsze...

Proszę, mam nadzieję, że nigdy to nie nastąpi, alE czasami, jestem zmęczona... :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza