Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
2951
#Anonim2951 nieaktywny
3 listopada 2012r. o 9:04
arturkedzia napisał(a): Drodzy krytycy ja wiem że to może być irytujące bo wielokrotnie termin zakończenia prac był przekładany.

Z "budowlanką" nie mam nic wspólnego ale od jakiegoś czasu, za namową żony, oglądam na domo.tv great designs.
Jeszcze nigdy nie zdażyło się aby pierwotny terminarz oraz kosztorys został dotrzymany.
Niech sobie "kundelki" szczekają a inwestycja i tak zakończy się sukcesem Artur.

Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6964
#roky nieaktywny
3 listopada 2012r. o 9:46
Hej :)
Jak widać pogoda mnie wstrzymuje cały czas przed dalszymi pracami ;( nie da się tego niestety przeskoczyć,nic tylko czekać na odpowiedni moment,mam tylko nadzieję że takowy będzie

Tak jak ktoś napisał "inwestycja i tak zakończy się sukcesem " i tego się trzymam :)

Pozdrawiam i miłego dnia :)

Drogie Panie :* :* :*
7646
#Akiwa nieaktywny
3 listopada 2012r. o 16:26
Witajcie Rokowcy:* E,Magnum,Jowito,Arturze,Panniusiu,Hegemonie i wszyscy ,których nie wymieniłam,a w jakiś sposób przyczynili się do projektu:)
Roky i Moniko:)

Pannazdzieckiem napisał(a): Brakuje Akiwy ;(

...jestem Panniusiu,może trochę rzadziej,ale jestem z Wami:)

Pannazdzieckiem napisał(a):
..... szczere intencje rozpływają się w ludzkiej głupocie .

....moje intencje w niczym się nie rozpłynęły ;)

Hegemon napisał(a):
Niech sobie "kundelki" szczekają ,a inwestycja i tak zakończy się sukcesem

Masz rację Hegemonie,ale to szczekanie może też zaszkodzić .

Wciąż potrzebne są środki na łazienkę dostosowaną dla Rokyego
i mam nadzieję,że to szczekanie zazdrośników i złośliwców nie wpłynie w żaden sposób na ewentualnych darczyńców. :)

Każda złotówka przyczyni się do polepszenia komfortu życia Rokyego:)

Panniusiu ,a Tobie należą się brawa ,bo to Ty(wraz z ludżmi,którzy Ci pomagali) zrobiłeś największy krok w stronę wyjścia z domu Rokyego:*

Miłego weekendu:)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 listopada 2012r. o 22:54
Akiwa napisał(a): ....

O żesz Ty paskudnico :* , tak mnie oczerniać w oczach publiki :D. Zbieramy dalej na łazienkę , na pochybel wszystkim niewierzącym :D

Każda złotówka zbliża Adama do spełnienia marzenia. Pomóżmy Rokyemu wyjść z domu!

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9346
Namaskar
4 listopada 2012r. o 12:01
Buziaki Rokowcy :* :* :* :* :*

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
1484
rafal
4 listopada 2012r. o 12:45
Spoko więcej optymizmu i nie poddawać się ot tak.
A tych co tak 'szczekają' to zapewne czeka jeszcze długa nauka życia. A kto wie może taka próba też ich czeka żeby zrozumieli co nieco i siedząc sobie na wózku zastanowili się nad sobą.
http://youtu.be/jbjbfUlX2Vc
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 listopada 2012r. o 20:24
rafal napisał(a): Spoko więcej optymizmu ...
http://youtu.be/jbjbfUlX2Vc

Dzięki Rafał , w prawdzie nie przepadam za tym rodzajem muzyki , ale intencje są nader widoczne. To co ? Zbieramy dalej Szanowni Darczyńcy ? :)

Każda złotówka zbliża Adama do spełnienia marzenia. Pomóżmy Rokyemu wyjść z domu!

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
4 listopada 2012r. o 21:41
Bardzo mi się podoba motto jednej z Bolecnautek:
"Jak chcesz - szukasz sposobu. Jak nie chcesz - szukasz powodu"
Dobrej nocy Rokowcy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza