Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
6964
#roky nieaktywny
7 listopada 2012r. o 10:04
E-Ja wiem,tylko optymizm-zastanawiam się na ile go starczy ?? ,ale bardzo dziękuję za dodanie otuchy :)

Niby tak nie wiele brakuje :) też obserwuję prognozę i fakt jest iskierka na szczęśliwe zakończenie w tym roku,czekam,czekam,czekam :)

Dziękuję Wam :) :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
7 listopada 2012r. o 12:45
Czas i pogoda to zaledwie jeszcze jeden przeciwnik, któremu należy stawić czoło i go pokonać Roky.

a tak brzmi ten cytat w oryginale

Ból to zaledwie jeszcze jeden przeciwnik, któremu należy stawić czoło i go pokonać.

- Wilbur Smith

Pozdrawiam :D :*
6979
E
7 listopada 2012r. o 21:37
roky napisał(a): E-Ja wiem,tylko optymizm-zastanawiam się na ile go starczy ??

Biorąc pod uwagę moje doświadczenia, to...ho, ho :D
Dobrej nocy Rokowcy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
8 listopada 2012r. o 12:34
No tak E "dobrej nocy" , a ja dobrego,słonecznego i pełnego optymizmu dnia życzę :*
6964
#roky nieaktywny
8 listopada 2012r. o 14:31
No muszę napisać,że dziś jestem zadowolony z pogody i chłopaków,taras zamalowany-jakimś mazidłem-pogoda na to pozwoliła i wstępnie wylewka(beton zamówiony) na poniedziałek :) :) :) no kwestia pogody :> :)
6979
E
9 listopada 2012r. o 7:50
roky napisał(a): ... muszę napisać,że dziś jestem zadowolony

O widzisz:) wczoraj pytałeś, na ile starczy Ci optymizmu?
A tu proszę "nowe doładowanie" :D
Rokowcy :*

Dopisane 09.11.2012r. o godz. 07:50:

Miłego dnia:)

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5993
#xaa nieaktywny
9 listopada 2012r. o 21:35
roky napisał(a): ...wstępnie wylewka(beton zamówiony) na poniedziałek :) :) :) no kwestia pogody :> :)

Z tą pogodą to,różnie o tej porze roku...ale bądźmy dobrej myśli,oby nie padało tylko i nie mroziło,a będzie dobrze ,czego Wam życzę :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 listopada 2012r. o 1:36
roky napisał(a): No muszę napisać,że dziś jestem zadowolony z pogody i chłopaków,taras zamalowany-jakimś mazidłem-pogoda na to pozwoliła i wstępnie wylewka(beton zamówiony) na poniedziałek :) :) :) no kwestia pogody :> :)

Witam Wszystkich !
Roky teraz to już będzie z górki jak uda się w poniedziałek zrobić wylewkę. Myślę że się uda bo tu już pogoda nie jest taką dużą przeszkodą no chyba żeby lało jak z cebra. W poniedziałek czekamy na dobrą wiadomość od Ciebie wiesz jaką ? :)
Miłego wekendu Wszystkim życzę :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza