Hegemon napisał(a): [ Jeszcze nigdy nie zdażyło się aby pierwotny terminarz oraz kosztorys został dotrzymany.
Witam Wszystkich !
Hegemonie zupełnie się z Tobą zgadzam. Ja u siebie prowadziłem nie jedną inwestycję i nawet w tym roku. Zwykle moje plany są dobre ale nigdy tak się mi nie udało zrobić żeby nie było niespodzianek. Z tą tegoroczną inwestycją miałem taki sam problem ja teraz ma Adam. Też pogoda krzyżowała mi plany z tym że ja miałem gorzej bo byłem związany umową z PCPR-em miałem sztywno określony termin zakończenia prac, który musiałem zmienić przez zrobienie aneksu do umowy. Było z tym trochę zachodu ale wybrnąłem z tego . Trwało to nieco dłużej ale ostatecznie spawę zakończyłem pełnym sukcesem.
U Adama jest łatwiej żaadnej umowy nie ma . Pogoda w końcu będzie i napewno wszystko tak jak u mnie zakończy się sukcesem. Co do komentaży no cóż to forum publiczne każdy może wyrazić swoje zdanie mądre, głupie często wynikające z braku wiedzy lub zwyczajnie złośliwe ale na te ostatnie nie trzeba reagować w ogóle tylko konsekwentnie dążyć do realizacji planu który mamy zakończyć sukcesem.
Roky nic na siłę musimy czekać aż przestanie padać tylko przykryjcie strop. Prędzej czy później to teraz już nie ma znaczenia kiedy skończymy te prace. Ważne że w końcu będziesz mógł wyjść z domu :)
Każda złotówka zbliża Adama do spełnienia marzenia. Pomóżmy Rokyemu wyjść z domu!
Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec
Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574
Miłego dnia Wszystkim życzę :)