Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 listopada 2012r. o 3:03
Hegemon napisał(a): [ Jeszcze nigdy nie zdażyło się aby pierwotny terminarz oraz kosztorys został dotrzymany.

Witam Wszystkich !
Hegemonie zupełnie się z Tobą zgadzam. Ja u siebie prowadziłem nie jedną inwestycję i nawet w tym roku. Zwykle moje plany są dobre ale nigdy tak się mi nie udało zrobić żeby nie było niespodzianek. Z tą tegoroczną inwestycją miałem taki sam problem ja teraz ma Adam. Też pogoda krzyżowała mi plany z tym że ja miałem gorzej bo byłem związany umową z PCPR-em miałem sztywno określony termin zakończenia prac, który musiałem zmienić przez zrobienie aneksu do umowy. Było z tym trochę zachodu ale wybrnąłem z tego . Trwało to nieco dłużej ale ostatecznie spawę zakończyłem pełnym sukcesem.
U Adama jest łatwiej żaadnej umowy nie ma . Pogoda w końcu będzie i napewno wszystko tak jak u mnie zakończy się sukcesem. Co do komentaży no cóż to forum publiczne każdy może wyrazić swoje zdanie mądre, głupie często wynikające z braku wiedzy lub zwyczajnie złośliwe ale na te ostatnie nie trzeba reagować w ogóle tylko konsekwentnie dążyć do realizacji planu który mamy zakończyć sukcesem.

Roky nic na siłę musimy czekać aż przestanie padać tylko przykryjcie strop. Prędzej czy później to teraz już nie ma znaczenia kiedy skończymy te prace. Ważne że w końcu będziesz mógł wyjść z domu :)

Każda złotówka zbliża Adama do spełnienia marzenia. Pomóżmy Rokyemu wyjść z domu!

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

Miłego dnia Wszystkim życzę :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
5 listopada 2012r. o 14:58
arturkedzia napisał(a): Pomóżmy Rokyemu wyjść z domu!

Cały czas, konsekwentnie. Miłego dnia:)

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7646
#Akiwa nieaktywny
5 listopada 2012r. o 19:56
....ziarnko do ziarnka i zbierze się ....;)
-pozdrowionka Rokowcy:) :*
6979
E
6 listopada 2012r. o 8:07
:) :* :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
6964
#roky nieaktywny
6 listopada 2012r. o 8:21
Witam :)

Dziękuję Wszystkim za miłe słówka :)

Mnie jakoś zaczyna to niepokoić,znaczy się pogoda która nie odpuszcza ;(

Nie wiem jak to wyjdzie,mam nadzieję że dobrze no i tego muszę się trzymać :)

Pozdrawiam,miłego dnia :) :*
9346
Namaskar
6 listopada 2012r. o 18:02
:*

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 listopada 2012r. o 2:58
roky napisał(a): Mnie jakoś zaczyna to niepokoić,znaczy się pogoda która nie odpuszcza ;( Nie wiem jak to wyjdzie,mam nadzieję że dobrze no i tego muszę się trzymać :)

Witam Wszystkić !
Roky teraz to tylko optymizm Cię uratuje bo na pogodę nikt nie ma wpływu. Z drugiej str. pogoda ciągle nie może być zła. W końcu będzie 3 dni ciurkiem bez deszczu to uda się wszystko przyg. pod wylewkę.Drzwi będą za parę dni więc może być tak że wszystko zakończysz w tym samym czasie. Głowa do góry wszystko będzie dobrze :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :)
6979
E
7 listopada 2012r. o 6:29
arturkedzia napisał(a): Roky teraz to tylko optymizm Cię uratuje bo na pogodę nikt nie ma wpływu.

Masz rację Arturze :* tylko optymizm może ratować w chwilach, gdy...brak optymizmu:)
Sprawdzałam prognozę długoterminową, jest jeszcze szansa, na pogodne dni w listopadzie:)
Rokowcy:*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMAKongres Miedzi