SkumbriaTomatowa napisał(a): gover napisał(a):
Masz racje czesciowa. Zainteresowani (ofiarodawcy)chca wiedzy o postepach, ale rowniez chca wiedziec w jaki sposob sa wydawaane ich pieniadze na te "postepy". Dlatego Artur powinien dalej w ten sposob informowac forumowiczow (darczyncow). W przeciwnym przypadku nie bedzie zbyt wielu chetnych do ofiarowania w "ciemno". Zgadzam sie z Arturem, ze planowanie (eufemizm) nie bylo mocna strona tej akcji.
o czym Ty piszesz? Tu sprawa jest jasna i nikt nie ofiaruje niczego w ciemno. Cel jest jeden. Sprowadzic Adama na dol i tym samym podarowac mu odrobine wolnosci (czyt. niezaleznosci). A jak zostanie cos z datkow lub tez znajdzie sie darczynca bedzie mial czlowiek lazienke. Taki jest cel. Caly inny dyskurs jest zbedny i niczego oprocz zamieszania nie wnosi.
Chyba, ze dopuszczasz mysl, ze twoje datki sa zle lokowane? Ja takich watpliwosci nie mam.
Wiem że to Adam powinien potwierdzić ta informacje ale datków już nie ma i dlatego piekarz wykancza wszystko podczas swojego urlopu który się kończy, ale zakres prac również,ponieważ śmieci z placu budowy zostały sprzątnięte lub nazwę to tak że wykorzystane dla jednych mądrze dla innych bezsensownie ale to już kwestia gustu.
Jest taras, są drzwi, jest winda.CEL ZOSTAŁ OSIĄGNIĘTY więc nad czym tu można się jeszcze rozwodzic.
Inne cele,inny temat, nowy rok, nowe siły.Dajcie odpocząć i cieszyć się chwilą:-)
No i oczywiście więcej pokory życzę;-)
Pozdrawiam.