StoProCent napisał(a): Rzadko zabieram głos na tym forum z bardzo prostej przyczyny, nie przepadam za jałowymi dyskusjami:) Twój wpis jednak sprawił, ze nie mogę się oprzeć by nie kliknąć choć kilku słów:)
Nie znam się na budowlance, kosztorysach itp. ale znam się trochę na ludziach. Twój sarkazm, za który niepotrzebnie chyba przepraszasz, jest moim zdaniem jak najbardziej uzasadniony.
Gratuluję Ci wytrwałości i takiej zwykłej ludzkiej dobroci. Mam nadzieje, ze to co ludzie mówią/piszą nigdy Cie nie zniechęci.
Pozdrawiam i przyglądając się temu projektowi od początku, trzymam kciuki za jego realizję :)
~bob budowniczy-piekarz napisał(a): Jest taras, są drzwi, jest winda.CEL ZOSTAŁ OSIĄGNIĘTY więc nad czym tu można się jeszcze rozwodzic.
Inne cele,inny temat, nowy rok, nowe siły.Dajcie odpocząć i cieszyć się chwilą:-)
No i oczywiście więcej pokory życzę;-)
Pozdrawiam.
rafal napisał(a): Trochę poczytałem co się tutaj dzieje i tak sobie policzyłem , że gdyby 300 użytkowników Bolec.info wpłaciło po 100zł to Pan Adam miałby 30.000 nazbierane.
skorn napisał(a):rafal napisał(a): Trochę poczytałem co się tutaj dzieje i tak sobie policzyłem , że gdyby 300 użytkowników Bolec.info wpłaciło po 100zł to Pan Adam miałby 30.000 nazbierane.
co tam 100, od razu 1000!
rafal napisał(a):
1.Rafał
2. ?