Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
~bob budowniczy-piekarz niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 21:23
StoProCent napisał(a): Rzadko zabieram głos na tym forum z bardzo prostej przyczyny, nie przepadam za jałowymi dyskusjami:) Twój wpis jednak sprawił, ze nie mogę się oprzeć by nie kliknąć choć kilku słów:)

Nie znam się na budowlance, kosztorysach itp. ale znam się trochę na ludziach. Twój sarkazm, za który niepotrzebnie chyba przepraszasz, jest moim zdaniem jak najbardziej uzasadniony.

Gratuluję Ci wytrwałości i takiej zwykłej ludzkiej dobroci. Mam nadzieje, ze to co ludzie mówią/piszą nigdy Cie nie zniechęci.
Pozdrawiam i przyglądając się temu projektowi od początku, trzymam kciuki za jego realizję :)

Czytając tę wypowiedź stwierdzam iż ostatni raz zaglądam tutaj i nie jest to spowodowane tym że czekałem "na brawa" tylko tym że czekałem na zrozumienie które zostało osiągnięte więc po co psuć sobie później humor jałowymi wypowiedziami które na pewno się pojawią.

Pozdrawiam kończąc rok z uśmiechem (tak jak Adam) a wszystkim tutaj życzę wszystkim dalszych sukcesów w rewolucjach życiowych:-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1484
rafal
5 grudnia 2012r. o 1:47
Trochę poczytałem co się tutaj dzieje i tak sobie policzyłem , że gdyby 300 użytkowników Bolec.info wpłaciło po 100zł to Pan Adam miałby 30.000 nazbierane. Co wy na to ?
A bolec ma na pewno trochę więcej użytkowników. Ja daję tą stówkę, ale mam jeden warunek reszta też. Wpisujcie się w tym temacie. kto daje 100zł ?

1. Rafał
Kto następny ?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 grudnia 2012r. o 8:13
Idę zarobić stówę i też się dorzucę , na razie nie mam.
Miłego dnia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7632
#VIP007 nieaktywny
5 grudnia 2012r. o 17:08
~bob budowniczy-piekarz napisał(a): Jest taras, są drzwi, jest winda.CEL ZOSTAŁ OSIĄGNIĘTY więc nad czym tu można się jeszcze rozwodzic.

Inne cele,inny temat, nowy rok, nowe siły.Dajcie odpocząć i cieszyć się chwilą:-)

No i oczywiście więcej pokory życzę;-)

Pozdrawiam.

No i to jest najważniejsze tak jak napisał ,,BOB''--,,CEL ZOSTAŁ OSIĄGNIĘTY''--Bravo,i de fakto dzięki owocnej pracy jednego człowieka z charakterem,który pozamiatał ten cały bajzel,a czas na spokojnie pokaże co dalej .Taka szkoła nie idzie na marne ,a trzeba umieć mierzyć czyny na zamiary,,,3majcie się cieplusio bo mróz idzie :D
6964
#roky nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 7:54
Witam :)

Właśnie tak,jestem bardzo szczęśliwy zamierzony cel osiągnięty,sam mogę wyjechać i sobie zjechać :) Wszystko to dzięki Wam.

Co prawda pozostały jeszcze drobne prace,ale to pikuś z tym co zostało zrobione.Teraz Bob-piekarz walczy :)

Pogoda co prawda nie sprzyja,ale jeszcze mam plany w tym roku postawić słupki na ogrodzenie jak wyjdzie to się okaże :)

Dziękuję za wszystko

Miłego dnia :)
211
skorn
6 grudnia 2012r. o 15:50
rafal napisał(a): Trochę poczytałem co się tutaj dzieje i tak sobie policzyłem , że gdyby 300 użytkowników Bolec.info wpłaciło po 100zł to Pan Adam miałby 30.000 nazbierane.

co tam 100, od razu 1000!

<i>
1484
rafal
6 grudnia 2012r. o 21:38
skorn napisał(a):
rafal napisał(a): Trochę poczytałem co się tutaj dzieje i tak sobie policzyłem , że gdyby 300 użytkowników Bolec.info wpłaciło po 100zł to Pan Adam miałby 30.000 nazbierane.

co tam 100, od razu 1000!

A co na stówe Was nie stać, cieniasy dużo tylko tu wypisujecie pierdół.
Lista w ciąż otwarta jestem pierwszy.

1.Rafał
2. ?
5183
magnum44
6 grudnia 2012r. o 21:49
rafal napisał(a):
1.Rafał
2. ?

2. magnum44
:)

Rafał, pozdrawiam:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza