~RRR napisał(a):jegomosc napisał(a): Jak to zauważył Bernard możemy spodziewać się kolejnych pomników... wszak "Popiersie Mieszkańcy!":)
Na bank będzie to pomnik Marii de Matias
~Jerzy z Wieży napisał(a):~RRR napisał(a):jegomosc napisał(a): Jak to zauważył Bernard możemy spodziewać się kolejnych pomników... wszak "Popiersie Mieszkańcy!":)
Na bank będzie to pomnik Marii de Matias
No cos ty - uwielbienie dla patronki miasta dotychczas wystepowalo tylko za publiczne pieniadze.
~tomtom napisał(a): Zbiera mi się na wymioty jak widzę coniektóre komentarze. Czy Nowak przyciąga klientów do hotelu, czy dba o swoje interesy, czy zbiera poparcie, jeśli robi to w ten sposób to CHWAŁA ZA TO. Facet postawił pomnik za SWOJE pieniądze. Akurat mam rodzinę w niemczech i Martin Opitz jest tam powszechnie znany i ceniony, a urodził się akurat w Bolesławcu. Postawienie pomnika poety przy ulicy jego nazwiska to chyba logiczne. Mało tego - Nowak ma wyczucie smaku i estetyki w które chyba nikt nie wątpi widząc Piwnicę Paryską . Więc wszyscy malkontenci stuknijcie się w durną pałę zanim cos napiszecie
~Marek napisał(a): Jestem z Jeleniej Góry, odwiedziłem ten portal, bo interesują mnie takie tematy jak ten a o pomniku Opitza w Bolesławcu czytałem w Nowinach albo wrocławskiej.
Panie Bogdanie, powodzenia!
~Pinokio napisał(a):~Marek napisał(a): Jestem z Jeleniej Góry, odwiedziłem ten portal, bo interesują mnie takie tematy jak ten a o pomniku Opitza w Bolesławcu czytałem w Nowinach albo wrocławskiej.
Panie Bogdanie, powodzenia!
Mareczku przypiłuj nosek, bo od kłamania tak Ci urośnie, ze nie zmieścisz się do samochodu... :P Bujać to my, nie nas!