oczewiście...jego teren,jego kasa,tylko po co pisać w gazecie nagłówek że Nowak funduje pomnik,bo jest to niezgodne z prawdą jak można sobie samemu coś zafundować?.ja też ufundowałem popiersie piłsudskiego nie będe się tam z urzędami użerał postawiłem go sobie na półce,zamiast w parku.ale pomysł i tak jest dobry,więc chociaż tyle dobrego,bo faktycznie Opitz jest mało znany dzisiaj,we własnym rodzinnym mieście i ten fakt może przybliży jego twórczość mieszkańcom tylko za dużo w tym własnego ego jak istoty sprawy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.