Oczywiście umyślnie napisałem "roman". Może wyczułeś ironię. Pewnie pomyślaleś,... "Jak to Roman?" on coś dał od siebie? Więc teraz już chyba rozumiesz co mam na myśli.
Nowak w odróżnieniu od wielu jego przeciwników (tam na górze) robi coś od siebie. Nie bierze za to forsy. Inwestuje swoją. Ale inwestycja to również własne ryzyko. I za to go właśnie cienie i szanuję.
Jeśli Ty zrobisz coś podobnego to masz moje poarcie. Oczywiście teoretycznie, bo obaj wiemy, że Ciebie stać jedynie na nienawiść i irytrację. Pewnie skręca cię w bebechach, że ktoś robie wielkie rzeczy, a Ty w tym czasie kosisz trawę i patrzysz na swojego krasnala - jedynego przyjaciela.
Dopisane 20.09.2012r. o godz. 22:39:
~? napisał(a):
Dlaczego nie napiszesz , że zrobił to w celu promocji Paryskiej a pomnik Opitz to ładny dodatek do tej promocji?? :P
Ale co cię tak boli promocja. Co złego jest w promocji? Jeśli przy okazji można zrobić coś dla siebie i dla innych? Urodziny Piwnicy Paryskiej to wielka sprawa, a jej "ojciec" niech sam sobie decyduje jak je obchodzić. Naprawdę tak cie boli, że Bolesławiec wzbogaci się o nowy pomnik?
Nowak to człowiek czynu, człowiek kreatywny no i odważny. To cechy, których nie znosisz najwyraźniej.