Kammil napisał(a):
Oczywiście teoretycznie, bo obaj wiemy, że Ciebie stać jedynie na nienawiść i irytrację. Pewnie skręca cię w bebechach, że ktoś robie wielkie rzeczy, a Ty w tym czasie kosisz trawę i patrzysz na swojego krasnala - jedynego przyjaciela.
Kammil napisał(a): Ale co cię tak boli promocja. Co złego jest w promocji? .
Kammil napisał(a): Nowak to człowiek czynu, człowiek kreatywny no i odważny. To cechy, których nie znosisz najwyraźniej.
~? napisał(a): Ile razy mam pytać dlaczego odsłonięcie pomnika Opitza nastąpi w "rocznicę" urodzin Paryskiej a nie w rocznicę urodzin Opitza!! :>
~? napisał(a):Kammil napisał(a):
Oczywiście teoretycznie, bo obaj wiemy, że Ciebie stać jedynie na nienawiść i irytrację. Pewnie skręca cię w bebechach, że ktoś robie wielkie rzeczy, a Ty w tym czasie kosisz trawę i patrzysz na swojego krasnala - jedynego przyjaciela.
Pobredziłeś trochę a teraz spróbuj zetrzeć pianę z ust i napisz coś rozsądnego :)
Napisze jak prosto żebyś zrozumiał :)
Nie mam nic przeciwko Nowakowi i uwielbiam Gliniadę :) Pojąłeś?? :P
Ile razy mam pytać dlaczego odsłonięcie pomnika Opitza nastąpi w "rocznicę" urodzin Paryskiej a nie w rocznicę urodzin Opitza!! :>
Co Ty z tym krasnalem??To nie był mój post!!!Czy teraz rozumiesz czy dalej będziesz ciągnął swoje spekulacje, dwygacje , które odbieram jak bredzenia maniaka nie rozumiejącego co się do niego pisze!!
~ napisał(a):
To pytanie powinieneś zadać Nowakowi.
Sądzę, że powodem odsłonięcia pomnika może być to, że to Nowak ufundował ten pomnik.
~? napisał(a):Kammil napisał(a): Ale co cię tak boli promocja. Co złego jest w promocji? .
Nic złego :) Tylko nie lubię obłudy a więc tego , że celem odsłonięcia pomnika jest uczczenie pamięci Opitza a nie promocja Paryskiej :P
~? napisał(a): Skoro sądzisz , że pownienem zadać Nowakowi to pytanie dlaczego sądzisz , że interesuje co ty sądzisz?? :D