Jestem z Rio de Janerio, zajrzałem na ten portal bo o Panu Nowaku przeczytałam w lokalnej prasie. Podziwiam Pana Nowaka i to co robi dla tego miasta. Bolesławianie powinniście być dumni, że macie takiego wspaniałego obywatela. Moja kolezanka z New Yorku tez tu zagląda z powodu Pana Nowaka i Kolega z Tokio też :P
Cytat:"Popiersie poety stanie tuż przy Piwnicy Paryskiej. Odsłonięcie pomnika zaplanowano na 30 września na godzinę 17.00, kiedy to Piwnica będzie obchodziła swoje siódme urodziny."
Pomnik Piwnicy czy Opitza??!! :>
W rocznicę urodzin Opitza pewnie odsłonięty zostanie pomnik Piwnicy :>
tematy następnych felietonów
~ uwaga novak kichnoł
~ co śmierdzi z knajpy na ulice koło pomnika
~ tragedia knajpiarz puscił bąka
co by on nie zrobił to zaraz jest wielkie HALO
gość lansuje swoją knajpe kosztem mieszkańców i zasłania się vioMASONIK
ten pomysł mi pasuje ,pomników nigdy za wiele- będzie co burzyćpo zawirowaniach politycznych mam tylko prośbę chłopie nigdy nie pchaj się do władz bolesławca ,udzielaj się artystycznie bo to ci wychodzi!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.