Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowak funduje pomnik Martina Opitza
~Jasiek niezalogowany
19 września 2012r. o 20:05
Tak trzymać panie Bogdanie!!! (...) Dzięki za dobry występ Glinoludów na winobraniu w Zielonej Górze!!!!

Zmoderowano 20.09.2012 godz.9:20 - powód: (Hegemon)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Garek niezalogowany
19 września 2012r. o 20:07
Jestem z Rio de Janerio, zajrzałem na ten portal bo o Panu Nowaku przeczytałam w lokalnej prasie. Podziwiam Pana Nowaka i to co robi dla tego miasta. Bolesławianie powinniście być dumni, że macie takiego wspaniałego obywatela. Moja kolezanka z New Yorku tez tu zagląda z powodu Pana Nowaka i Kolega z Tokio też :P
~ niezalogowany
19 września 2012r. o 21:33
Cytat:"Popiersie poety stanie tuż przy Piwnicy Paryskiej. Odsłonięcie pomnika zaplanowano na 30 września na godzinę 17.00, kiedy to Piwnica będzie obchodziła swoje siódme urodziny."

Pomnik Piwnicy czy Opitza??!! :>
W rocznicę urodzin Opitza pewnie odsłonięty zostanie pomnik Piwnicy :>
~Falco niezalogowany
20 września 2012r. o 0:12
Nowaczek Nowaczek i jego pomniczek:) a czemu go nie postawi bez szumu i rozgłosu medialnego? czy wówczas nie byłoby to wspaniałe?
~Oni niezalogowany
20 września 2012r. o 0:15
tylko pozwolenia na BUDOWE jakoś nie widać u viaMASONIK
~Ona niezalogowany
20 września 2012r. o 7:14
~Oni napisał(a): tylko pozwolenia na BUDOWE jakoś nie widać u viaMASONIK
troche sie na tym znam i nigdy nie slyszalam o pozwoleniu na budowe rzezby ogrodowej
~Oni niezalogowany
20 września 2012r. o 7:22
tematy następnych felietonów
~ uwaga novak kichnoł
~ co śmierdzi z knajpy na ulice koło pomnika
~ tragedia knajpiarz puscił bąka
co by on nie zrobił to zaraz jest wielkie HALO
gość lansuje swoją knajpe kosztem mieszkańców i zasłania się vioMASONIK
9088
#Jurek1959 nieaktywny
20 września 2012r. o 7:37
ten pomysł mi pasuje ,pomników nigdy za wiele- będzie co burzyćpo zawirowaniach politycznych mam tylko prośbę chłopie nigdy nie pchaj się do władz bolesławca ,udzielaj się artystycznie bo to ci wychodzi!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza