Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radni oddali szkołę za darmo
~ niezalogowany
26 września 2012r. o 22:11
Sakowski, Andrusieczko i Hetel !!
szkoda, że byliście w mniejszości !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 września 2012r. o 22:55
~Tomek napisał(a): Super !!

Bardzo się cieszę że powstanie szkoła katolicka i to w Bolesławcu
bardzo dobry pomysł !! Myślałem że nie przejdzie ten pomysł w głosowaniu , ale sie myliłem , należą sie gromkie brawa dla naszych głosujących radnych !! Oby tak dalej !! myślę że co niektórym z was przydałaby się lekcja pokory , wiary i miłości.
Pozdrawiam

To chyba pisał agent Tomek
~xx niezalogowany
26 września 2012r. o 23:09
skandal co w tym miescie sie wyprawia ludzie to trzeba rade miasta odwolac i nowe wybory to juz ludzkie pojecie przechodzi co sie tu wyrabia .... co za banda ...i nami rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
26 września 2012r. o 23:17
a inna ,,banda,, ich wybrała :D :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
27 września 2012r. o 5:38
to co sie wyrabia w tej wiosce b-cu nadaje sie do tvn 24 i nie tylko. jednych sie zabija podatkiem od nieruchomosci a drugi dostaje budynek po remoncie za free.
2900
#falco nieaktywny
27 września 2012r. o 6:37
gdyby moje lub ,,twoje,, kolana lizałoby czyjeś dziecko ,już byłbym na wikcie i kwaterunku państwowym :D a tutaj sprawa ucichła ale RODZICE SIĘ CIESZĄ że dziecko już nie jest ,,kotem,,
A KIM JEST TERAZ????
komu teraz współczuć? dziecku czy raczej ,,rodzicom,,?ja się cieszę że to nie moje dzieci a klecha ma farta dzięki temu że to właśnie nie moje :>
pozwalajcie dzisiaj na to ale nie dziwcie się pózniej że sukienkowi pozwolą sobie na coś więcej :P
mają ciche przyzwolenie i czują się,
a raczej są bezkarni w tym ,,klechistanie,,...
kochani rodzice - otwarcie parasola niczego nie zmieni...to nie deszcz -to pluje się wam w twarz
...,,baranki boże,, a raczej barany!

"bierz życie z każdym oddechem..."
~rp niezalogowany
27 września 2012r. o 8:11
Co jest bolce?na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info jest lista radnych a wy co... :D

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
27 września 2012r. o 9:06
falco napisał(a): gdyby moje lub ,,twoje,, kolana lizałoby czyjeś dziecko ,już byłbym na wikcie i kwaterunku państwowym :D a tutaj sprawa ucichła ale RODZICE SIĘ CIESZĄ że dziecko już nie jest ,,kotem,,
A KIM JEST TERAZ????
komu teraz współczuć? dziecku czy raczej ,,rodzicom

I po co takie durne bicie piany?
Tzw. "chrzty"/parapetówy/wiechy/odkocenia to tradycja stara jak świat! Zawsze wiązały się z różnymi skrajne durnowatymi wygłupami! Akurat ten wcale nie należał do drastycznych. Co się dokładnie stało? Ano pojawiła się okazja by dokopać klesze! Który ani nie wymyślił tej imprezy ani nie pisał jej scenariusza. Jedynie wziął w wygłupach udział na prośbę dzieciaków!

Dobry psychiatra pilnie poszukiwany - roboty mu nie zabraknie :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza