to panie (...) jeden z drugim, jak jestes taki madry to dopłacaj ze zwojej pensji do oswiaty i beda klasy z mniejsza załogą!!! stac cie na kilka milionow miesiecznie bogaczu ??? ja sie w latach 90 tez uczyłem w klasie gdzie było 33 uczniow i jakos szumu nie było, czyzby nauczyciele (...) szukali pracy>>??? za dobrze wam (...)!!! 3 miesiace w roku płatnego urlopu to zadko kto w swiecie takie luksusy ma !!! liczba dzieci maleje (...)
W szkole nr 1 w swietlicy jest ponad 60 dzieci stoloczonych w jednej sali pod opieka JEDNEJ pani. To co tam si? dzieje to masakra. Tylko czekac na jakis wypadek. Czy ta pani jest w stane zapewnic tym maluchom wlasciwa opieke. Dru gi przyklad to pierwsze klasy po 30 i kilka dziexiakow. Zachecal prezydent Filipowicz, zevby puszczac dzieci szybciej do szkoly. Jakie warunki zostaly zapewnione tym 6 latkom? Zamkneli jedna szkole (nr 2), bu oddac ja pijarom, a teraz w innych szkolach dzieciaki tlocza si? w tyluosobowych klasach! Ale nastepne wybory was za to rozlicza.
Moje dzieci chodzą do szkoły na zdjęciu. Klasy są 30 osobowe i nikt nie narzeka, nauczyciele raczej też nie, na wywiadówce pani wychowawczyni powiedziała że 30 osób w klasie jest to dla niej wyzwaniem, które podejmuje z dumą i ochotą. Takie podejście nauczyciela rozumiem. Moje dzieci nie są orłami w szkole ale nauczyciele nie zapominają o nich, jest wszystko ok. Popieram przedmówcę, w latach 90 ja też byłem w klasie gdzie było 32 osoby, nikt nie miał żadnych problemów z tego powodu.
Uważam że ten artykuł to tylko chęć zwrócenia na siebie uwagi i lansowanie się przed zbliżającymi się wyborami. (ONI mają tylko dwa lata do wyborów, my aż dwa na ich obserwację)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.