Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecka oświata z problemami
~Anonim niezalogowany
28 września 2012r. o 6:37
Panie Małkowski jeżeli jest tak źle jak Pan mówi to za co Panu płacił Prezydent Roman przaz 2 lata
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~` niezalogowany
28 września 2012r. o 6:42
za chowanie głowy w piasek czyli tak jak teraz pozostali.
~nauczyciel niezalogowany
28 września 2012r. o 7:13
~Anonim napisał(a): Panie Małkowski jeżeli jest tak źle jak Pan mówi to za co Panu płacił Prezydent Roman przaz 2 lata

przynajmniej kiedy naczelnikiem byla Boratynska, a p. Maciej wice prezydentem, nie uczylismy w molochach.
~profesor niezalogowany
28 września 2012r. o 7:33
to panie (...) jeden z drugim, jak jestes taki madry to dopłacaj ze zwojej pensji do oswiaty i beda klasy z mniejsza załogą!!! stac cie na kilka milionow miesiecznie bogaczu ??? ja sie w latach 90 tez uczyłem w klasie gdzie było 33 uczniow i jakos szumu nie było, czyzby nauczyciele (...) szukali pracy>>??? za dobrze wam (...)!!! 3 miesiace w roku płatnego urlopu to zadko kto w swiecie takie luksusy ma !!! liczba dzieci maleje (...)

Zmoderowano 28.09.2012 godz.9:05 - powód: (Hegemon)
~ niezalogowany
28 września 2012r. o 7:49
Dodatkowo jeszcze roczny płatny urlop "ZDROWOTNY".

A ankieta nie działa - każe mnie się zalogować.
~ojciec niezalogowany
28 września 2012r. o 8:01
W szkole nr 1 w swietlicy jest ponad 60 dzieci stoloczonych w jednej sali pod opieka JEDNEJ pani. To co tam si? dzieje to masakra. Tylko czekac na jakis wypadek. Czy ta pani jest w stane zapewnic tym maluchom wlasciwa opieke. Dru gi przyklad to pierwsze klasy po 30 i kilka dziexiakow. Zachecal prezydent Filipowicz, zevby puszczac dzieci szybciej do szkoly. Jakie warunki zostaly zapewnione tym 6 latkom? Zamkneli jedna szkole (nr 2), bu oddac ja pijarom, a teraz w innych szkolach dzieciaki tlocza si? w tyluosobowych klasach! Ale nastepne wybory was za to rozlicza.
~Bolecnauta niezalogowany
28 września 2012r. o 8:03
lekarstwo na wszystko Szkoła Pijarów?, a na Romana nie wolno głosować. Namawiam wszystkich nie głosujcie.
~tato niezalogowany
28 września 2012r. o 8:06
Moje dzieci chodzą do szkoły na zdjęciu. Klasy są 30 osobowe i nikt nie narzeka, nauczyciele raczej też nie, na wywiadówce pani wychowawczyni powiedziała że 30 osób w klasie jest to dla niej wyzwaniem, które podejmuje z dumą i ochotą. Takie podejście nauczyciela rozumiem. Moje dzieci nie są orłami w szkole ale nauczyciele nie zapominają o nich, jest wszystko ok. Popieram przedmówcę, w latach 90 ja też byłem w klasie gdzie było 32 osoby, nikt nie miał żadnych problemów z tego powodu.
Uważam że ten artykuł to tylko chęć zwrócenia na siebie uwagi i lansowanie się przed zbliżającymi się wyborami. (ONI mają tylko dwa lata do wyborów, my aż dwa na ich obserwację)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza