Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wynagrodzenia w Bolesławcu.

6858
#nieznajoma19 nieaktywny
6 października 2012r. o 16:48
Sprzedawca, 6 lat stażu, urlop w pełni, l4 tylko wtedy jak nie da się już ruszyć, odpowiedzialność materialna, 1184 wynagrodzenie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 października 2012r. o 17:30
Kelnerka.Cały etat.Zarobek 800-1300.Urlop proszony na raty a nawet przesuwany termin przez szefową.Nieważne że są jakieś plany z tym związane.Śmiech i porażka.
~NiCka1 niezalogowany
6 października 2012r. o 17:34
:> Hm.. w sklepie staz 8 lat kierownik 5000 tys.
~Polak niezalogowany
6 października 2012r. o 19:20
~bol napisał(a):
Patrzalski napisał(a): Ogólny staż 23 lata :) od 17stu lat w jednym zawodzie ,coś zdążyłem się nauczyć;p bez chorobowego (po premii) urlop na raty :( i tak mnie nie stać żeby gdzieś wyjechać na pełny ;p branży nie zdradzam ,zbyt łatwo można by mnie namierzyć :)- rzadki zawód.Pracuje na pełnym etacie,umowa na stałe ,zarobek netto około 2000zł +- 200 zależy od godzin. patrząc na to ile zarabiają inni ,chyba nie mam co narzekać ? Ale tak szczerze mówiąc ,to gdybym był młodszy to spier...ałbym z tego kraju w podskokach.

nawet nie wiesz jak zaluje, gdy mialem okazje....

okazalem sie prostym naiwniakiem, bo wierzylem, ze cos sie zmieni w tym kraju...dlatego moje dziecko wyjezdza do niemiec do szkoly...i ma ode mnie zakaz powrotu w te strony....chyba, ze jak juz sie dorobi, to na emeryture moze wrocic...

a po co ma wracać na emeryture, niech za granicą dogorywa. Każdy jak emeryt albo chory to wraca jednak. A wypad.
~ niezalogowany
6 października 2012r. o 20:10
pielegniarka 25 lat pracy w państwowym szpitalu nocki święta netto 2000-2100
~MX niezalogowany
6 października 2012r. o 20:21
~zygmunt napisał(a): widzisz niektórzy ludzie tak zarabiają, a ci co zarabiają więcej raczej tutaj nie napiszą bo i po co. W bc są dobrze płatne stanowiska ale za darmo kasy nie dostaniesz. Poza tym mam znajomych co zarabiają dużo więcej:
Szef utrzymania ruchu - bc - 8000netto
Kierowca E bc - 5700 netto
Kierowca E firma niemiecka ok 1800Eur, wekendy w domu
Kierowca E druga firma niemiecka 2000Eur, co 3 tyg. tydzień wolnego.

niby wysokie, ale policzyć ilość godzin w kabinie, leczenie wzroku, kręgosłupa.. uj.. nie jest to złoty zawód
~ela niezalogowany
7 października 2012r. o 15:07
staz 12lat akord 1300 - 1400 netto ;(
~konkon niezalogowany
7 października 2012r. o 15:17
staz ogólny 15 lat w obecnym zakładzie 5 lat jako fizyczny pracownik zarobki netto 3100 pln praca w systemie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK