Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Starostwo: Płatny parking? To nie my!
9745
#mamrot nieaktywny
18 października 2012r. o 18:24
Panie Romku :)
Po pierwsze mieszkańcy.... muszą płacić

Szkoda gadać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 października 2012r. o 18:44
Pomysł Romana nie jest dobry ale ja wiem ,że gdyby towarzystwo ze Starostwa było na jego miejscu i parking należałby do nich ,to zrobiliby to samo. Im więcej władzy tym bardziej odbija, bez znaczenia jest wtedy przynależność partyjna. Kumple ludzi ze Starostwa robią jeszcze większy burdel w naszym kraju przy którym pomysły Romana to pikuś.
Na przykład za parking w mieście zapłacę miesięcznie może z pięć złotych a kumple tych ze starostwa likwidują mi ulgę internetową gdzie tracę miesięcznie 10 złotych. To wszystko co o tym sądzę.
~ niezalogowany
18 października 2012r. o 18:51
Jeszcze chciałbym dodać że przez ich kumpli i likwidację ulgi ,przeglądanie Bolca.Info kosztuje mnie już 10 złotych więcej miesięcznie. Co Bolec na to?
Zróbcie o tym artykuł. Może być też i wywiad ze starostą :D
~ja niezalogowany
18 października 2012r. o 19:11
Ja mam takie pytanko. Czy pomysłodawca mógłby wsadzić to urządzonko w ......,? sobie ma się rozumieć.
~wieszak niezalogowany
18 października 2012r. o 19:22
Podwórka w Rynku zawalone są autami teraz i mieszkańcy nie mają gdzie parkować po południu. Ten parkometr niczemu nie służy, jest to najbardziej typowa dojarka z kasy czyniąca mieszkanie w tym mieście (jeszcze) mniej atrakcyjnym.
29
Bernard
18 października 2012r. o 19:54
Mnie to bardzo zainspirowało:

Drogie władze,

pozwalam sobie prosić o przydzielenie mi w nieodpłatne użytkowanie na 30 lat miejsca parkingowego dla samochodu osobowego na parkingu przy placu Piłsudskiego.

Pozwolę sobie nadmienić, że spełniam warunki, na jakich miasto udziela tego typu pomocy podmiotom gospodarczym. Samochód prowadzę od wielu lat i robię to na tyle sprawnie, że przysługują mi najwyższe zniżki ubezpieczeniowe. Parkuję również sprawnie, zarówno tyłem, jak i przodem samochodu, co mój żyjący za zachodnią granicą znajomy skomplementował nawet ostatnio stwierdzeniem: „parkujesz jak Niemiec”.

Ponadto zobowiązuję się użytkować miejsce parkingowe zgodnie z jego przeznaczeniem, czyli stawiać na nim samochód, co już, jak wynika z ostatnich decyzji władz miasta, powinno być wystarczającym argumentem. Użyczenie mi tego miejsca na 30 lat rozwiąże również problem niszczejących miejsc parkingowych. Dzięki stawianiu na miejscu tym samochodu, asfalt osłonięty przed deszczem czy śniegiem, będzie mniej niszczał. Z mojego samochodu, wbrew pozorom, nie wyciekają również żadne płyny.

ciąg dalszy tutaj:
http://bobrzanie.pl/2012/10/14/letowski/petycja-do-wladz-miasta-w-sprawie-nieodplatnego-uzyczenia-na-lat-30-miejsca-parkingowego

bobrzanie.pl
~F450 niezalogowany
18 października 2012r. o 20:19
A ja uważam że jest to jedyny dobry pomysł za tej kadencji naszej władzy. W końcu jest gdzie zaparkować auto żeby pozałatwiać sprawy! Oczywiście opłata powinna obowiązywać w godzinach urzędowania wieżowca od 8.00 do 16.00
4743
#MANSON nieaktywny
18 października 2012r. o 20:25
Dobrze Berni!!! :D
Jestem jak najbardziej za!!!
...miejsce dla Berniego na 30 lat :]
Panie Piotrze .....prosimy! ...my....mieszkańcy! :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza