Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kogo polecacie do operacji na kręgosłup.

~:-) niezalogowany
6 listopada 2012r. o 21:41
Święte słowa fizjoterapeutki ...."moge Ci pomóc zniwelować Twoje bóle"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 listopada 2012r. o 21:51
~:-) napisał(a): Obserwuję te wpisy i powiem tylko tyle, że ja walczyłem przez dwa lata różnymi "masażami" u wybitnych specjalistów i to wszystko psu na budę.

Ludzie są często sami sobie winni. Myślą, że wystarczy kilka masaży i już będzie ok. Niestety tak nie jest. Masaże to jedno, a oprócz tego dobry fizjoterapeuta powinien opracować indywidualny program usprawniania ćwiczeń w domu pod konkretny przypadek. I dopiero wówczas można wyjść z choroby.

Ludzie są zwyczajnie leniwi i nie chce im się ćwiczyć. Mało kto dba o sobie na codzień. Ważniejsza jest konserwacja samochodu lub zakup nowego telewizoru. Ale gdy trzeba zainwestować w swoje zdrowie, w siebie to już nie. I potem pozostaje już tylko operacja, do któej wcale nie musiało dojść.

Od siebie dodam jeszcze że znam dziesiątki ludzi którzy po operacji czują się jeszcze gorzej niż przed nią. Acha! Pamiętajcie, że po niej często tworzą się niebezpieczne zrosty i nowe komplikacje. A potem sprzyja to kolejnym restrykcjom.

Chcesz być zdrowy - zmień swoje życie, ruszaj się, dbaj o dietę, skorzystaj czasem z basenu, masażu, relaksu. Zadbaj o siebie.

9698
#MIETEK nieaktywny
27 listopada 2012r. o 19:08
~:-) napisał(a): Obserwuję te wpisy i powiem tylko tyle, że ja walczyłem przez dwa lata różnymi "masażami" u wybitnych specjalistów i to wszystko psu na budę. Ja miałem przepuklinę kręgosłupa lędźwiowego i tak to się skończyło operacją i szkoda było cierpienia i kasy przez te dwa lata. To stereotyp w przestrzeganiu "ostateczność pod nóż". Neurochirurgia kręgosłupy teraz robi w międzyczasach:-))) Ja byłem w bardzo dobrej klinice w Poznaniu. Wyjazd i powrót po operacji po 7-u dniach. Wszystko na kasę chorych i tylko trzeba wcześniej zrobić aktualny rezonans, umówić się na konsultację(mnie konsultował prof. Nowak) i po konsultacji na drugi dzień zostałem przyjęty. Przy takich zmianach nie ma szans na wyjście z choroby poprzez ćwiczenia. Podaje link i reszta w Waszych rękach(głowach), nie ma co sie bać. Super ludzie, wspaniały oddział i pełen profesjonalizm prof.Nowaka.
http://www.neurochirurgia.amp.edu.pl/01kontakt.htm
Widzisz Tobie sie udało ale sa przypadki takie jak ja gdzie po operacji jest gorzej i nawet neurochirurdzy juz nie sa tak pewni siebie i nie wiedza co robic pozdrawiam cierpiacych
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza