MM2012 napisał(a): ~ napisał(a): od 3 tygodni posiadam objawy rwy kulszowej lewostronnej, Od 3 dni wszystko spadło na stopę tz. "syndrom opadającej stopy". Po konsultacjach z dr. Chmielewskim spodziewana jest w najbliższym czasie operacja na kregosłup i usunięcie dysków. Jeżeli ktoś posiada ciekawe i sprawdzonych lekarzy proszę o kontakt na forum.
ja z tym samym zdniagnozowana dokładnie tak samo jak ty przez tego samego lekarza... odleżałam na lekach i zastrzykach (jakieś 112 zastrzyków) 4 miesiące. Bez operacji się obyło ! Robiłeś rezonans wogóle..??? Jeśli nie zrobiłeś jeszcze to zacznij od tego najpierw, a później polecam wizytę u neurochirurga i dopiero podjęcie decyzji.
Dr Chmielewski OK tylko że wszystkich by pchał na stół !
Mnie nie pchał, wręcz przeciwnie, jak chirurg i ortopeda powiedzieli, że mogę pozbyć się bólu tylko dzięki operacji,poszłam jeszcze do neurologa gdyż tam mnie skierowano i dr Chmielewski powiedział, że może mi pokazać kogoś po operacji kręgosłupa kto obecnie nawet za przeproszeniem tyłka sobie sam nie może podetrzeć...i tak minęło już z 5 lat, jedyne co zrobiłam to serie zabiegów typu pole magnetyczne, laser, prądy i jakoś przeszło, fakt czasem nieraz poboli ale dla takiego bólu nie warto ryzykować..