Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kogo polecacie do operacji na kręgosłup.

8698
#felekglina nieaktywny
5 listopada 2012r. o 9:28
masarzysta Sasza z Jeleniej Góry przyjmuje w stomadencie byłem dwa razy i dalej boli i dalej stopa opada
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 listopada 2012r. o 10:38
A mówiłem żeby spróbowac z tymi prądami co podawałem ja mam i przepukliny i zwyrodnienia do tego była rwa a teraz super funkcjonuje,wiem też nawet po udarach ludzie to stosują,chyba warto spróbować zanim "pod nóż"się pójdzie,masaże zdecydowanie odradzam...
9698
#MIETEK nieaktywny
5 listopada 2012r. o 14:05
llezka napisał(a): wszedzie robia dobrze gdzie nas nie ma :/
mi tez polecali Nową Sól miałam w marcu i zamiast byc lepiej jest gorzej, i czeka mnie kolejna operacja ;( tylko kazdy mówi idz tam gdzie ci robili ;(
skąd ja to znam mnie ciechonski tez namówił na op i mecze sie gorzej niz przed
~Ryszard niezalogowany
5 listopada 2012r. o 19:18
Jak iuż opada stopa to ucisk na nerw jest taki ze trzeba brać serie zabiegów 10 a czasem i 20 wiem co piszę bo wykonuje to od 28 lat
~cysto prawda niezalogowany
5 listopada 2012r. o 21:37
Witam. Przypadkowo natknęłam się na tego posta i myslę, że źle nie zrobię jak podam Panu namiary na rosyjskiego specjalistę od schorzeń kregosłupa w Legnicy-nr tel. 604 840 117 a wcześniej proszę przeczytać o tym profesorze na stronie www.tereshchenko.legnica.pl.
Jeździłam tam i pomoc była natychmiastowa - ulga, że ho,ho.
Mnie w moim schorzeniu pomógł. Życze powodzenia
9698
#MIETEK nieaktywny
6 listopada 2012r. o 20:58
ludzie pamietajcie o tym ze kazdy człowiek i jego choroba jaka jest dyskopatia to indywidualna sprawa jednemu pomoze drugiemu zaszkodzi ja na zadnego kregaza nigdy w zyciu bym sie nie zgodził tez czekam na op ls i mimo opini wielu specjalistów jestem dalej w czarnej du... i sie mecze na lekach ...
~fizjoterapeutka niezalogowany
6 listopada 2012r. o 21:20
Jeśli chodzi o masaż , to jestem fizjoterapeutka, po licencjacie i moge Ci pomóc zniwelować Twoje bóle. Jesteś jesteś zainteresowany to mój e-mail: [email protected] Pozdrawiam;)
~:-) niezalogowany
6 listopada 2012r. o 21:39
Obserwuję te wpisy i powiem tylko tyle, że ja walczyłem przez dwa lata różnymi "masażami" u wybitnych specjalistów i to wszystko psu na budę. Ja miałem przepuklinę kręgosłupa lędźwiowego i tak to się skończyło operacją i szkoda było cierpienia i kasy przez te dwa lata. To stereotyp w przestrzeganiu "ostateczność pod nóż". Neurochirurgia kręgosłupy teraz robi w międzyczasach:-))) Ja byłem w bardzo dobrej klinice w Poznaniu. Wyjazd i powrót po operacji po 7-u dniach. Wszystko na kasę chorych i tylko trzeba wcześniej zrobić aktualny rezonans, umówić się na konsultację(mnie konsultował prof. Nowak) i po konsultacji na drugi dzień zostałem przyjęty. Przy takich zmianach nie ma szans na wyjście z choroby poprzez ćwiczenia. Podaje link i reszta w Waszych rękach(głowach), nie ma co sie bać. Super ludzie, wspaniały oddział i pełen profesjonalizm prof.Nowaka.
http://www.neurochirurgia.amp.edu.pl/01kontakt.htm
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.