Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Moje doświadczenia i opinie ...

5183
magnum44
11 listopada 2012r. o 22:52
Dziękuję, Panda:)

Maria była NIESAMOWITĄ Kobietą, a Albert - Mężczyzną!
Geniusze! :):)

Dopisane 11.11.2012r. o godz. 22:52:

Panda, a wiesz jak mąż Marii - Piotr o niej napisał?

"Genialne kobiety są rzadkością."

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4254
#parenti nieaktywny
12 listopada 2012r. o 7:13
E napisał(a):
parenti napisał(a): Wybierac nalezy bez watpliwosci.

I znowu wracamy, do właściwie ukształtowanego sumienia.

W tym przypadku nalezy wrocic do rozumu.
6979
E
12 listopada 2012r. o 7:22
Rozum i sumienie, to dobrana para.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 listopada 2012r. o 13:43
parenti napisał(a): Milosc juz zwyciezyla. ....

Mylisz się Kolego Parenti , w bardzo wielu kwestiach się mylisz.
Zacząwszy od kształtowania sumienia po zwycięstwo Miłości.
Kiedy z nieba znikną chemitrale , a ludzkość otrzyma wolną energię i przestanie zapier.....ać na swych panów , wtedy będzie można mówić o zwycięstwie Miłości. Jak na razie mamy jeszcze dużo "roboty"

Miłego popołudnia Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4254
#parenti nieaktywny
12 listopada 2012r. o 14:28
Pannazdzieckiem napisał(a): Kiedy z nieba znikną chemitrale , a ludzkość otrzyma wolną energię i przestanie zapier.....ać na swych panów , wtedy będzie można mówić o zwycięstwie Miłości. Jak na razie mamy jeszcze dużo "roboty"
Miłego popołudnia Bolecnauci :)

Wolne energie, chemitralia i reinkarnacje nie maja nic wspolnego z chrzescijanstwem. New Age ma jeszcze duzo roboty, masz racje. Ale zgodnie z wyznawana przez Ciebie reinkarnacja piekna zabka jeszcze dlugo bedzie potrzebowala pocalunku ksiecia, aby stac sie piekna ksiezniczka. Dluga droga oczyszczania sie zabki poprzez reinkarnacje do pieknej ksiezniczki. Energia, Pierscienie i Promienie to nie maja absolutnie nic wspolnego z chrzescijanstwem.
~Panna na tyldzie niezalogowany
12 listopada 2012r. o 14:37
parenti napisał(a): ... New Age ma jeszcze duzo roboty, masz racje. .... .

A to znajduję cechę wspólną między Nami. Też nie cierpię scjentologów , którzy za pieniądze i dla pieniędzy mówią o wyrzynach człowieczeństwa i Bogu :) Taka nowoczesna religia , klasyka NWO , jak chemitrale. Miłego :)
4254
#parenti nieaktywny
12 listopada 2012r. o 14:43
~Panna na tyldzie napisał(a):
parenti napisał(a): ... New Age ma jeszcze duzo roboty, masz racje. .... .

A to znajduję cechę wspólną między Nami. Też nie cierpię scjentologów , którzy za pieniądze i dla pieniędzy mówią o wyrzynach człowieczeństwa i Bogu :) Taka nowoczesna religia , klasyka NWO , jak chemitrale. Miłego :)

Nie mamy absolutnie nic wspolnego w sprawach wiary. To nielubienie scjentologow moze byc rownie dobrze nielubiane przez ateistow, agnostykow, wrogow chrzescijanstwa, itp. Reinkarnacja, w ktora wierzysz Ciebie tez wyklucza z chrzescijanstwa, nie mowiac juz o Promieniach, pierscieniach, energii.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 listopada 2012r. o 15:29
parenti napisał(a): Nie mamy absolutnie nic wspolnego w sprawach wiary. ....

Znaczy się , ja wierzę w innego Boga niż Ty? Przecież Bóg jest tylko jeden. :)
Reinkarnacja wydaje mi się logiczna , chociaż uznaję , że moja logika może spłatać mi figla.
Promień jest Miłością w ludzkim wydaniu , przeżywam , więc wiem , nazywam jedynie Promieniem , Tę Jedyną :*
Wolna energia , nie sądzisz , że było by miło ? :)
Ale już zupełnie nie wiem , o co Ci chodzi z tymi pierścieniami :| I z utęsknieniem czekam na wyjaśnienia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.