Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Starania o dziecko ...

~ niezalogowany
8 listopada 2012r. o 21:37
nie daj się wciągnąć w jakieś pseudonaukowe naprotechnologie :)
wykosztujesz się a skuteczność jest równa zeru :P
watykańska ruletka skuteczniejsza jest w zapobieganiu niż naprotechnologia w osiągnięciu celu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9882
#pycielek nieaktywny
8 listopada 2012r. o 22:33
To Gratuluje :) Fajnie ze udało Ci się w pierwszym cyklu :) Ja zaczynam jakoś za 3 tygodnie branie tego leku i tez mam nadzieje ze zobacze 2 kreseczki :) A powiedz mi kochana czy miałas jakies skutki uboczne ze niby włosy wylatują itp i powiedz mi jeszcze czy tez musiałas po tych tabletkach za pare dni jechac na USG zobaczyc jak pecherzyk sie rozwija ? Pozdrawiam :*
~Ola niezalogowany
9 listopada 2012r. o 9:31
powiem tak, poelcam najblizej lekarzy z Wrocławia,dr.Gizler, dr.Jarosz, telefony w necie
jak najbardziej odradzam lekarzy bolesławieckich,jestem po okropnych przejściach i radzę stą uciekać jesli chodzi o ginekologów
Dr. Kukuła najlepszy z nich wszystkich ale nie specjalizuje sie w leczeniu niepłodności
8869
#MamaZuzi nieaktywny
9 listopada 2012r. o 9:39
pycielek napisał(a): To Gratuluje :) Fajnie ze udało Ci się w pierwszym cyklu :) Ja zaczynam jakoś za 3 tygodnie branie tego leku i tez mam nadzieje ze zobacze 2 kreseczki :) A powiedz mi kochana czy miałas jakies skutki uboczne ze niby włosy wylatują itp i powiedz mi jeszcze czy tez musiałas po tych tabletkach za pare dni jechac na USG zobaczyc jak pecherzyk sie rozwija ? Pozdrawiam :*

jedynym skutkiem ubocznym to zle samopoczucie. przez 5 dni bylam nie do zycia;/ Nie jezdzilam nigdzie i nie ogladalam pecherzyka, 12 dni po tabletkach zrobilam test, byl pozytywny, wiec poszlam do lekarza i powiedzial, ze wszystko ok ale uwazac na siebie.;* pozdrawiam cieplutko;)
~ niezalogowany
9 listopada 2012r. o 9:48
mysle ze co przypadek do różne skutki moga byc, ja bralam clo... przez naprawde dlugi czas i nie mialam zadnych skutkow ubocznych
9882
#pycielek nieaktywny
9 listopada 2012r. o 11:17
Ja właśnie czytałam w ulotce ale skoro nie miałyscie to moze to tylko mity :) Ja bede je brała od 5 do 9 dnia cyklu ale to dopiero za jakies 3 tygodnie wypada ech... Ale zobaczymy ja własnie mam jechac jeszcze na dodatkowe USG a do lekarza jezdze do Legnicy naprawde bardzo przyjemna i konkretna kobieta :)

Dopisane 09.11.2012r. o godz. 11:17:

~ napisał(a): mysle ze co przypadek do różne skutki moga byc, ja bralam clo... przez naprawde dlugi czas i nie mialam zadnych skutkow ubocznych

I co pomogło ? Schudłas po nich ?
~Aga niezalogowany
9 listopada 2012r. o 13:37
Leczyłam się dwa lata we Wrocławiu. W Bolesławcu nic Ci nie pomogą ani w Legnicy. Szkoda czasu. Polecam tylko Wrocław klinika leczenie niepłodności i rozrodczości na Borowskiej dawniej Dyrekcyjna. Trzeba mieć nzadzieję i pozytwnie się nastawić.
~kocia niezalogowany
9 listopada 2012r. o 13:39
Polecam dr. Chome po 15 latach staran w pierwszym cylku na tabletkach jakie on dal zaszalm w ciaze, a leczylam sie nawet za granica.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza