~kocia napisał(a): Polecam dr. Chome po 15 latach staran w pierwszym cylku na tabletkach jakie on dal zaszalm w ciaze, a leczylam sie nawet za granica.
~ehh napisał(a): jak to jest ze te kobiety które nie chcą to łatwo wpadają" w ciąże a te które chcą to nie mogą zajść?? Ja od roku stosuje naturalną anty koncepcję -kalendarzyk i do tej pory nie zaszłam, bo jak tak czytam to po prostu boję się tych leków itp. antykoncepcji, że później będę mieć problemy z dzieckiem :(
~kocia napisał(a): Polecam dr. Chome po 15 latach staran w pierwszym cylku na tabletkach jakie on dal zaszalm w ciaze, a leczylam sie nawet za granica.
pycielek napisał(a): ...Nie dawno znalazłam wspaniałą lekarkę z Legnicy jest ona nie tylko ginekologiem ale i endokrynologiem podeszła do mnie z uwagą i przez 3 miesiące brałam tabletki anty Dianne i Glucophage...
Szatyanka napisał(a):pycielek napisał(a): ...Nie dawno znalazłam wspaniałą lekarkę z Legnicy jest ona nie tylko ginekologiem ale i endokrynologiem podeszła do mnie z uwagą i przez 3 miesiące brałam tabletki anty Dianne i Glucophage...
czy mogłabyś dać mi namiar na tą Panią ? czy przyjmuje tylko prywatnie?
pycielek napisał(a): Ja właśnie czytałam w ulotce ale skoro nie miałyscie to moze to tylko mity :) Ja bede je brała od 5 do 9 dnia cyklu ale to dopiero za jakies 3 tygodnie wypada ech... Ale zobaczymy ja własnie mam jechac jeszcze na dodatkowe USG a do lekarza jezdze do Legnicy naprawde bardzo przyjemna i konkretna kobieta :)Dopisane 09.11.2012r. o godz. 11:17:~ napisał(a): mysle ze co przypadek do różne skutki moga byc, ja bralam clo... przez naprawde dlugi czas i nie mialam zadnych skutkow ubocznych
I co pomogło ? Schudłas po nich ?