Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Starania o dziecko ...

~ehh niezalogowany
9 listopada 2012r. o 13:42
jak to jest ze te kobiety które nie chcą to łatwo wpadają" w ciąże a te które chcą to nie mogą zajść?? Ja od roku stosuje naturalną anty koncepcję -kalendarzyk i do tej pory nie zaszłam, bo jak tak czytam to po prostu boję się tych leków itp. antykoncepcji, że później będę mieć problemy z dzieckiem :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9882
#pycielek nieaktywny
9 listopada 2012r. o 14:12
~kocia napisał(a): Polecam dr. Chome po 15 latach staran w pierwszym cylku na tabletkach jakie on dal zaszalm w ciaze, a leczylam sie nawet za granica.

A jakie Kocia tabletki Ci przepisał ? pamietasz moze jak sie nazywały one były na jajeczkowanie czy jak ?

Dopisane 09.11.2012r. o godz. 14:12:

~ehh napisał(a): jak to jest ze te kobiety które nie chcą to łatwo wpadają" w ciąże a te które chcą to nie mogą zajść?? Ja od roku stosuje naturalną anty koncepcję -kalendarzyk i do tej pory nie zaszłam, bo jak tak czytam to po prostu boję się tych leków itp. antykoncepcji, że później będę mieć problemy z dzieckiem :(

Dokładnie tak a tez zauwazyłam ze po tylu nieudanych staraniach oddalamy się z męzem od siebie ...
~Ola niezalogowany
9 listopada 2012r. o 14:16
~kocia napisał(a): Polecam dr. Chome po 15 latach staran w pierwszym cylku na tabletkach jakie on dal zaszalm w ciaze, a leczylam sie nawet za granica.

tiaa wierz mi, ze to przypadek a nie doktora zasługa
9652
#Szatyanka nieaktywny
9 listopada 2012r. o 14:45
pycielek napisał(a): ...Nie dawno znalazłam wspaniałą lekarkę z Legnicy jest ona nie tylko ginekologiem ale i endokrynologiem podeszła do mnie z uwagą i przez 3 miesiące brałam tabletki anty Dianne i Glucophage...

czy mogłabyś dać mi namiar na tą Panią ? czy przyjmuje tylko prywatnie?
9882
#pycielek nieaktywny
9 listopada 2012r. o 15:12
Szatyanka napisał(a):
pycielek napisał(a): ...Nie dawno znalazłam wspaniałą lekarkę z Legnicy jest ona nie tylko ginekologiem ale i endokrynologiem podeszła do mnie z uwagą i przez 3 miesiące brałam tabletki anty Dianne i Glucophage...

czy mogłabyś dać mi namiar na tą Panią ? czy przyjmuje tylko prywatnie?

Wszystko Kochaniutka wysłałam Ci na wiadomosc prywatna :)
9652
#Szatyanka nieaktywny
9 listopada 2012r. o 16:34
dziękuję :)
~ niezalogowany
9 listopada 2012r. o 17:40
pycielek napisał(a): Ja właśnie czytałam w ulotce ale skoro nie miałyscie to moze to tylko mity :) Ja bede je brała od 5 do 9 dnia cyklu ale to dopiero za jakies 3 tygodnie wypada ech... Ale zobaczymy ja własnie mam jechac jeszcze na dodatkowe USG a do lekarza jezdze do Legnicy naprawde bardzo przyjemna i konkretna kobieta :)Dopisane 09.11.2012r. o godz. 11:17:
~ napisał(a): mysle ze co przypadek do różne skutki moga byc, ja bralam clo... przez naprawde dlugi czas i nie mialam zadnych skutkow ubocznych

I co pomogło ? Schudłas po nich ?

Raczej przybralam na wadze ale brałam to naprawde dlugo bo grubo ponad rok i dopiero po dolaczeniu innych leków sie udało. Także wiesz to nigdy nie wiadomo czy to czysty przypadek czy tabletki pomogly czy np inny lekarz.
9882
#pycielek nieaktywny
9 listopada 2012r. o 18:02
Każda osoba - inny przypadek ... A najgorsze ze człowiek juz fiksuje na tym punkcie przeciez kiedys nie było tylu chorób tyle niepłodnosci a teraz ... Czasami przegladam wózki na allegro ciuszki a na tescie wciaz 1 kreska ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza