Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
BolecFORUM Nowy temat

Hitler marionetką polityczną IG Farben?

2987
#Nightmare nieaktywny
15 listopada 2012r. o 5:49
Polecam obejrzeć wykład dr Ratha na temat koncernu IG Farben.
Hitler był tylko marionetką w grze o wielką kasę.
Nam niestety na lekcjach historii wmawiano co innego.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jw35QwKuHtc#!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Panna na tyldzie niezalogowany
15 listopada 2012r. o 9:12
I warto jeszcze zwrócić uwagę na to wystąpienie :

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=YgoCOxgI85M&feature=endscreen

Miłego dnia Bolecnauci :)
4469
#Patrzalski nieaktywny
15 listopada 2012r. o 9:40
Koło wynaleźliście ?
2951
#Anonim2951 nieaktywny
15 listopada 2012r. o 10:09
Prawdopodobnie Patrzalski ...
... jego kwadraturę : )

Pozdrawiam

P.S.
Strasznie "męczące" było oglądanie tych filmików Panienko : )
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 listopada 2012r. o 19:21
Przykro mi Hegemonie , nie ja robiłem , nie miej żalu :)

Nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć Patrzalski :)

Jako fanatyk teorii spiskowych wiedziałem to już wcześniej .
Dr. Rath zwrócił jednak uwagę na klika nieznanych mi dotąd szczegółów , chociaż nie wspomniał o tym , że IBM dla przykładu , było dostawcą systemu do katalogowania więźniów obozów koncentracyjnych .
Jako niepokorny duch , gdzie mogę sieję wątpliwościami , że ten świat z TV , to nie jest nasza rzeczywistość , tylko propaganda. Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4469
#Patrzalski nieaktywny
15 listopada 2012r. o 19:34
Nasza rzeczywistość to MARTIX :) Teorie spiskowe bywają szkodliwe dla psyche ,ale dają lepszą rozrywkę niż TV :))
Pisałeś ,że nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć ? Pewnie racja ,ale zdobywanie wiedzy jest bardzo przyjemne :D Oczywiście jeśli nikt do tego Cię nie przymusza :) Pozdrawiam.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 listopada 2012r. o 19:38
Patrzalski napisał(a): Nasza rzeczywistość to MARTIX :) Teorie spiskowe bywają szkodliwe dla psyche ,ale dają lepszą rozrywkę niż TV :))
Pisałeś ,że nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć ? Pewnie racja ,ale zdobywanie wiedzy jest bardzo przyjemne :D Oczywiście jeśli nikt do tego Cię nie przymusza :) Pozdrawiam.

Święte słowa Patrzalski , widzę , że połknąłeś bakcyla :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4469
#Patrzalski nieaktywny
15 listopada 2012r. o 19:53
Tak ... bakcyla łyknąłem już dawno :) Już jako dziecko rzeczywistość widziałem inaczej ;p Lekarze rozkładali ręce ;) najgorzej przyjęli to duchowni :> dopatrywali się opętania :D
Nikt nie chciał uwierzyć ,że to po prostu wolna myśl.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza