Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Kaczyński-król absurdu czy...

9176
kc
25 listopada 2012r. o 21:28
~groszem napisał(a): spójrz na jego zachowanie jak on się zachowuje wszystkich w kolo atakuje jak ten wilk złapany we wnyki i te jego wszystkie teorie spiskowe

To nie powód, żeby człowieka nazywać wieśniakiem, czy burakiem. Nie widzę związku. Jeśli już kogoś obrażasz, to staraj się używać bardziej adekwatnych epitetów.

Odnoszę wrażenie, że swoją wiedzę na temat J. Kaczyńskiego czerpiesz z telewizji lub z prasy, bo raczej wątpię byś miał bezpośredni kontakt z J.K. Tak więc informacje na jego temat masz z przekazu osób trzecich, a te osoby mogą mieć negatywny stosunek do J.K., wiec mogą go przedstawiać w takim świetle, żebyś myślał, że mu "odbiło". W świecie mediów , to naprawdę nic trudnego. Zgodzę się z tym, że on im to ułatwia.

Nikt nie wie co naprawdę wydarzyło się w Smoleńsku. Moim zdaniem ludzie, którym w tej katastrofie zginęły bliskie osoby maja prawo wiedzieć, co było przyczyną. Rząd w tej sprawie zachowuje się dziwnie reagując milczeniem na argumenty ludzi, którzy twierdzą, że to był zamach. Wystarczyłoby, żeby rzeczowo odparli teorie spiskowe, uargumentowali, to chyba nie jest takie trudne. A oni milczą i w ten sposób potęgują nerwowe reakcje ludzi wierzących w zamach. Być może jest im to z jakiegoś powodu "na rękę".

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 listopada 2012r. o 21:43
kc napisał(a):
...Nikt nie wie co naprawdę wydarzyło się w Smoleńsku.
...

Wszyscy Wędrowcy wiedzą , witam Cię Kc , dobrze , że jesteś :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
25 listopada 2012r. o 22:09
Pannazdzieckiem napisał(a):
kc napisał(a):
...Nikt nie wie co naprawdę wydarzyło się w Smoleńsku.
...

Wszyscy Wędrowcy wiedzą , witam Cię Kc , dobrze , że jesteś :)

Nie rozumiem co masz na myśli.

Ty też dobrze, że jesteś : )
4335
25 listopada 2012r. o 22:29
kc napisał(a):
Ty też dobrze, że jesteś : )

Zapraszam Cię ... do naszej rodziny. Na pierwszy rzut pogadaj na prywatnych kanałach z GosiaM. Moja Przyjaciółka jest niesamowita , ... jak internet :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
26 listopada 2012r. o 6:32
nie było Kevia ale za to jakaś ,,premiera,, ze Segalem :D
jak nic ,na święta będzie Bethowen :D
hehehe...ja mam poczucie humoru?...być może
ja mam inteligencję? :|
miło jest dowiedzieć się czegoś nowego o sobie...ciekawe tylko czy to obiektywna opinia czy tylko kurtuazja niemniej zaraz się będę golił więc widząc coś w lustrze poszukam tej...zaraz-co to miało być?
aha-inteligencja.... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
26 listopada 2012r. o 9:41
falco napisał(a): ...aha-inteligencja.... ;)

Obyś tylko w narcyzm nie popadł :D

Kc :)
Już tłumaczę , Wędrowcy , to inkarnujące dusze . Czynią to dla dobra ogółu i jest ich od cholery i ciut , ciut. Mam wrażenie , że również i Ty.
Ostatnimi czasy spodobało mi się pisanie bajek , poczytaj proszę taką :

Wyobraźmy sobie , że Dobry Bóg pstrykną palcami i na całym Świecie znikły wszelkie banknoty i monety. Budzisz się rano , portfel pusty , konto puste , karta kredytowa również znikła. Nie ma kasy … dosłownie :).
Co robimy ?
Zwracamy się do banku centralnego zwanego popularnie FED ( taki szef wszystkich szefów) żeby nam wydrukował pieniądze , ponoć potrzebujemy ich do życia :).
FED ochoczo przystępuje do drukowania i te pieniądze nam pożycza na rok , na 10 procent ( bardzo tani kredyt , oby wszystkie takie były :)) .
Załóżmy , że jest nas dokładnie 7 mld. luda na planecie i każdy dostaje 10 dolarów . FED zrobił 70 mld. dolarów , dla każdego po 10, i cierpliwie czeka na zwrot długu i odsetek. Za rok musimy zwrócić , każdy 11 dolarów , czyli razem 77 mld dolarów . O kurde , jest kłopot , skąd weźmiemy 7mld. dolarów.
No skąd wezmę tego brakującego dolara , żeby być uczciwym wobec zawartej umowy z bankiem?

Jeśli tego dolara wydrukuję na własnej drukarce , posadzą mnie za fałszowanie pieniędzy :).
Jeśli ukradnę komuś jednego dolara posadzą mnie za zabór mienia .
Jeśli postanowię zarobić jednego dolara , pozbędę się kłopotu , ale ktoś z Was będzie w stanie oddać tylko 9 dolarów , nie 11 , a więc Ktoś z Was dłużny będzie nie jeden brakujący dolar , tylko dwa.
Jeśli poproszę FED o wydrukowanie jeszcze jednego dolara , abym mógł im go zwrócić , to będę im dłużny nie 11 dolarów tylko 11,1 i mój dług rośnie w nieskończoność .

Niezależnie od tego , jaką decyzję podejmę , zawsze będę zadłużonym potencjalnym przestępcą . To tyle , jeśli chodzi o współczesną ekonomię . Boże , jaki ja głupi jestem , dwa lata potrzebowałem , aby to zrozumieć :)

Politycy o tym dobrze wiedzą , kapłani zresztą też , nie mówiąc o ekonomistach. Wy nie wiecie i o to im chodzi , abyście się nigdy nie dowiedzieli. Karmią Was bajerami , i pieniądzem fiduracyjnym , rzekomo pożyczonym od przyszłych pokoleń.

Nikt , absolutnie nikt , w tym systemie nie spłaci długów , ponieważ matematyka ma swoje prawa. Jest głosem Boga.

A Wy , niestety , podobnie , jak ja , jesteście niewolnikami systemu . Czas się obudzić Wędrowcy :)

Miłego dnia Bolecnauci :)

2900
#falco nieaktywny
26 listopada 2012r. o 9:58
a co mnie tam FED-y i inne pierdoły
narazie zarabiam ,mam jakies takie żółte monety w portfelu i jest ,,gucio,,
kiedy już w tym kraju nie da rady żyć normalnie(a jesteśmy tego bliscy) kupię kilka kilo granatów,popstrykam kilka fotek i mnie zamkną :D
a tam kurna!!!!
świetlica,siłownia ,żarcie i opierunek na koszt ,,firmy,, zero opłat za ścieki i prądy...
a narazie pojadę w miasto...hehe -chlapnąłem jak ,,gołąb na parapet,, :D
...miasto :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
26 listopada 2012r. o 10:31
~ napisał(a): ""Prezes PiS zachęcał także do uczestniczenia w zaplanowanym na 13 grudnia w Warszawie marszu w obronie wolnych mediów i demokracji. - Nie mam dowodów, że poprzednie były sfałszowane, ale strzeżonego Pan Bóg strzeże - tłumaczył.""(Rzeczpospolita)

Pewnie wie doskonale , że jeżeli dojdzie do zamieszek podczas demonstracji i policja użyje siły to będzie można powiedziec , że obecna władza niczym nie rózni się od władz PRL.

Już od dawna można tak powiedzieć. Surowe represje i szykany wobec jakichkolwiek krytyk czy satyry (Antykomor). Sprawa przydziału miejsc na multipleksie ze złamaniem wszystkich możliwych zasad i praw. Celowe rozbijanie pokojowych marszów, organizowane prowokacje jak za najlepszych czasów eSBecji mające na celu wybicie ludziom z głowy udziału w jakimkolwiek marszu, który nie chwali władzy.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UUXAVMlKkFI
http://niepoprawni.pl/blog/54/na-represje-sie-szykujcie-nie-ma-innej-opcji
http://radiorp.fm/index.php/home-radiorp/news/870-uczestnicy-marszu-winni-stresu-policjanta
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eEOXtQ6dxng
Policjant, który skopał i zmaltretował spokojnego uczestnika poprzedniego marszu NIE został nawet ukarany!

~ napisał(a): "" Musimy przygotować wielką operację pilnowania polskich wyborów, pilnowania tego, żeby te wybory zostały dobrze policzone. Nie mam dowodów , że poprzednie były sfałszowane, ale strzeżonego Pan Bóg strzeże - tłumaczył (Kaczyński)""(Rzeczpospolita)

Nie ma dowodów, ale przecież insynuować można a insynuującego Pan Bóg strzeże.
Rządzący beznadziejni , ale opozycja jeszcze gorsza!!

Raczej wyborcy jeszcze głupsi niż poprzednio. Niby jak da się udowodnić ? Ponad milion głosów nieważnych (zgrupowanych w głównej mierze w trzech regionach) nie dziwi cię? Zapomniałeś np. o znalezionym w Warszawie samochodzie pełnym pudeł z oryginalnymi kartami wyborczymi? O ruskich serwerach przy polskich wyborach? [img=1353922281_wb5g5z9.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.