Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAPodatek miedziowy
BolecFORUM Nowy temat

Kaczyński-król absurdu czy...

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 listopada 2012r. o 20:40
~ napisał(a):
~ napisał(a): bo jest z opcji POwskiej, prawdziwy aktor zagra każdą rolę, pozytywną czy negatywną

Prawdziwy polak nie dzieli Polski na opcje!

Zgadzam się , tym bardziej ,że podziałów mamy po dziurki w nosie , a Władzi bardzo zależy abyśmy sobie do gardeł skakali. Szukanie kompromisów , myślę , to dobra droga :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 listopada 2012r. o 21:02
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): bo jest z opcji POwskiej, prawdziwy aktor zagra każdą rolę, pozytywną czy negatywną

Prawdziwy polak nie dzieli Polski na opcje!

Zgadzam się , tym bardziej ,że podziałów mamy po dziurki w nosie , a Władzi bardzo zależy abyśmy sobie do gardeł skakali. Szukanie kompromisów , myślę , to dobra droga :)

stwiedziłem tylko fakt, a jeśli ktoś dał się podzielić to ten "artysta"... jesli aktor jest tak zacietrzewionym politycznie czlowiekiem że jego poglądy polityczne wpływają na przyjmowanie lub odrzucanie przez niego ról, to mam prawo go podsumować
~ niezalogowany
28 listopada 2012r. o 21:19
~ napisał(a): stwiedziłem tylko fakt, a jeśli ktoś dał się podzielić to ten "artysta"...

To nie fakt.Założyłeś , ze jeżeli nie chce zagrać to musi być, jak to napisałeś, z opcji POwskiej.
Jeżeli napiszę coś nieprzychylnego o prezesie to czy przydzielisz mnie do "opcji POwskiej"??

Najlepszym kandydatem byłby Jarosław Kaczyński, w końcu ma doświadczenie filmowe :P
Teraz już masz podstawę aby mnie przydzielic do odpowiedniej opcji :)
Nie martw sie, to główny grzech internautów dokonywać nadinterpretacji na podstawie napisanych kilku słów.Jest jeden taki, który z każdym, który się z nim nie zgadza, wyzywa od socjalistów :)

PS.Panniusia, nie musisz mi przytakiwać :>
2900
#falco nieaktywny
28 listopada 2012r. o 22:02
no jak tam?...czy dzisiaj ,,generalissimus,, objawił nam swoją jakąś nową ,,wizję,,? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
28 listopada 2012r. o 22:13
~ napisał(a):
PS.Panniusia, nie musisz mi przytakiwać :>

Mylisz się , mylisz się , mylisz się :D

Dopisane 28.11.2012r. o godz. 22:13:

falco napisał(a): no jak tam?...czy dzisiaj ,,generalissimus,, objawił nam swoją jakąś nową ,,wizję,,? :D

Nie zauważyłem , ale przyznam też szczerze , że jeśli o scenę polityczną chodzi , co raz mniej tutaj ... ludzi z klasą , no niestety korporacjonizm wyżera pokłady intelektualizmu.
Ale, ale , czy są już jakieś wieści o Gowinie , już Go udupili , czy jeszcze trzymają ? Pytam , bo TV nie oglądam :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~witek niezalogowany
28 listopada 2012r. o 22:23
Kaczynski to jest taki chłopak o silnej chorobie psychicznej a jego brat świetej pamieci też bo kto normalny sadzi się do rosji która jest 30 razy wieksza niz polska.Lech Kaczyński jest winien śmierci 90 osób bo to przez jego rokaz lądowania zgineli
4335
28 listopada 2012r. o 22:31
~witek napisał(a): Kaczynski to jest taki chłopak o silnej chorobie psychicznej a jego brat świetej pamieci też bo kto normalny sadzi się do rosji która jest 30 razy wieksza niz polska.Lech Kaczyński jest winien śmierci 90 osób bo to przez jego rokaz lądowania zgineli

Witku ... jakby Ci to powiedzieć ... jesteś trochę niedoinformowany :) Wyłącz telewizor :)
Ja również nie lubię Jarka , ale nie jest to jeszcze powód do oskarżania Lecha. Co mają na swoim sumieniu , to mają , niech Bóg , wymierzy sprawiedliwość , Ty nie pchaj się w kompetencje Stwórcy :)

2900
#falco nieaktywny
29 listopada 2012r. o 8:59
nie piszcie o bogach w temacie o PREZESIE :>
chociaż właściwie czy to nie to samo ?
...prezesie ,,daję ci tydzień,, bo jak nie to...no właśnie co?... :D :D

Dopisane 29.11.2012r. o godz. 08:59:

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/klopoty-tworcow-smolenska-pis-odmawia-pomocy,1,5317325,wiadomosc.html
żałuje grosza prezio na filmik o bracie?...niebywałe :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMARaport BIK