Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmiertelny wypadek na ulicy Widok
3145
#hemi nieaktywny
22 listopada 2012r. o 9:25
Ktoś tu napisał,że ludzie jeżdżą trupami 15 letnimi i starszymi.
Zaraz zaraz to wiek auta tak decyduje o jego bezpieczeństwie?

15 letnie auto to może być zarówno strupiały polonez jak i zadbane bogato wyposażone we wszelkie elektroniczne systemy audi A6,wiek ten sam a auto autu nierówne..
Wszystko zależy od dbania właściciela:)

Szkoda dziewczyny,że przez błąd kierowcy zginęła,a i chłopakowi jak sie wyliże sie dostanie..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~gość niezalogowany
22 listopada 2012r. o 9:32
zbędne komentarze,

stary samochód

- łyse opony itd.
~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 9:48
To, że nowe auta są naszpikowane elektronicznymi dodatkami poprawiającymi bezpieczeństwo nie zwalnia z obowiązku myślenia!! |

Nie zwalnia ale nowa technologia ocala, jak widać na zdjęciach.
Doświadczenie nic tu nie zmienia, bo nawet na pokazach lotniczych doświadczeni piloci się rozbijają. Czy taki pilot ma większe szanse w nowym czy starym samolocie? A kierowca?
Chcecie powiedzieć że w innych krajach myślą więcej i lepiej bo jest mniej śmiertelnych wypadków? Nie myślą więcej tylko mają stworzone bezpieczne warunki do jazdy samochodem jak i jeżdżą lepszymi samochodami.
~Inka niezalogowany
22 listopada 2012r. o 9:50
Niektóre komentarze są zbędne.. sami nie wiemy co nas czeka za 15 minut...Większość z nas jeździ starymi autami...i przyciskami pedał gazu jak się spieszymy....
A chłopakowi na pewno nie będzie ławo... zważywszy że to siostra... Współczucia dla rodziców.
~asd niezalogowany
22 listopada 2012r. o 9:51
wczoraj jadąc przez osieczów około 18-19 g mijalem to auto powiem szczerze dosc rozpedzone jak na teren zabudowany
~Kama niezalogowany
22 listopada 2012r. o 9:51
~Inka napisał(a): Niektóre komentarze są zbędne.. sami nie wiemy co nas czeka za 15 minut...Większość z nas jeździ starymi autami...i przyciskami pedał gazu jak się spieszymy....
A chłopakowi na pewno nie będzie ławo... zważywszy że to siostra... Współczucia dla rodziców.

może nie powinnam pytać ale skąd są ???
~BARCZI niezalogowany
22 listopada 2012r. o 10:12
~ napisał(a):
~Slim napisał(a): No i co że obniża. w USA można jeździć mając 16 lat. Wiek kierowcy nie ma tu nic do rzeczy.

jak to wiek nie ma nic do rzeczy??
jakie doswiadczenie moze miec kierowca w takim wieku??ile przejechanych kilometrow?? ile sytuacji stresujacych na drodze i zwiazanych z nimi umiejetnosciami??

Powiem ci tak wiek ma fujara a do znaczenie ja mam dopiero 18 lat i wiem co to znaczy nie jeden młody kierowca ma wiecej doswiadczenia ja ostatnio przeżyłem jeden poważny wypadek i co powiesz ze nie mam doswiadczenia człowieku powiem ci ze nie z 1 sytuacji nie wyjdziesz choc by nie wiadomo jakie miał bys doswiadczenie

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 10:23
Bredzisz barczi !
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK