Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmiertelny wypadek na ulicy Widok
~obserwator niezalogowany
22 listopada 2012r. o 10:24
współczucia dla rodziny zmarłej...

p.s. czy ten rozbity Peugeot nie jeździł przypadkiem na blachach zaczynających się DWL .... ?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4106
#igrek nieaktywny
22 listopada 2012r. o 10:29
~BARCZI napisał(a):

Powiem ci tak wiek ma fujara a do znaczenie ja mam dopiero 18 lat i wiem co to znaczy nie jeden młody kierowca ma wiecej doswiadczenia ja ostatnio przeżyłem jeden poważny wypadek i co powiesz ze nie mam doswiadczenia człowieku powiem ci ze nie z 1 sytuacji nie wyjdziesz choc by nie wiadomo jakie miał bys doswiadczenie

doświadczenie to "coś" czego nie dostaje się ot tak :] doświadczenia nabierzesz jak przejedziesz kilkaset tysięcy za kółkiem. W Twoim wieku można mieć doświadczenie w jeździe rowerem lub na rolkach ... i to nie zawsze.
~Zorientowany. niezalogowany
22 listopada 2012r. o 10:30
~obserwator napisał(a): współczucia dla rodziny zmarłej...

p.s. czy ten rozbity Peugeot nie jeździł przypadkiem na blachach zaczynających się DWL .... ?

tak
4190
#Detonator nieaktywny
22 listopada 2012r. o 10:39
No co nie ma co gdybać a co by było jak ,brak wyobrazni przede wszystkim stan techniczny aut ma dużo do życzenia ktoś pozwolił na to by taki złom poruszał się po drogach.Szkoda że tak młoda osoba zginęła.
~seraocn niezalogowany
22 listopada 2012r. o 10:41
A co wy pier***licie o doświadczeniu i wieku. Każdemu się może zdarzyć i to, że 19 latek nie powinien mieć prawa jazdy etc.... zapomniał wół jak cieleciem był. Sami mieliście 18 lat jak robiliście prawko i też nie mieliście doświadczenia :OOO
87
#assassin nieaktywny
22 listopada 2012r. o 10:44
Gdyby jechał przepisowo prawdopodobnie nikt by nie zginął. Po zniszczeniach widać, że prędkość byłą dużo większa niż dozwolone 40 km/h. Ale to wyjaśni śledztwo. Największą karą jest już i tak myśl, że doprowadziło się do takiego wypadku.
~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 10:51
Detonator napisał(a): No co nie ma co gdybać a co by było jak ,brak wyobrazni przede wszystkim stan techniczny aut ma dużo do życzenia ktoś pozwolił na to by taki złom poruszał się po drogach.Szkoda że tak młoda osoba zginęła.

Nie wiek auta oceniajcie tylko umiejętności , brak wyobraźni kierowcy i nadmierna prędkosć są najczęstszą przyczyną takich wydarzeń. Można jechać najnowszym modelem auta jaki sobie wyobrazicie i zginąć lub zabic kogosc niewinnego poprzez nie zachowanie sie nieodpowiednio do danej sytuacji lub brawure. a dziadzia jadący syrenką bardziej wnikliwie przeanalizuje sytuacje i bedzie pyrkal rupciem gdzie wy zaraz wyprzedzacie lub machacie na niego witkami ,ze sie wlecze bo jak wam sie wydaje jesteście niezniszczalni wam sie nic nie przydaży i najmadrzejsi. kto szybciej zejdzie dziadzia w pie- r -dzącej skarpecie (pomijamy zawal ) czy prujący ile da rady wozem ktos komu brak klepek ?
7066
#Gamelin nieaktywny
22 listopada 2012r. o 10:52
~seraocn napisał(a): A co wy pier***licie o doświadczeniu i wieku. Każdemu się może zdarzyć i to, że 19 latek nie powinien mieć prawa jazdy etc.... zapomniał wół jak cieleciem był. Sami mieliście 18 lat jak robiliście prawko i też nie mieliście doświadczenia :OOO

To ty skoncz pier...lić ,bo przez takie "każdemu sie może zdarzyć" jestesmy na pierwszym miejscu w Europie pod wzgledem wypadków ze skutkiem smiertelnym matole.

REKLAMA BAU zaprasza