Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poszukiwana blondynka z sobotniej nocy w klubie VEGA

~misprzytulak niezalogowany
26 listopada 2012r. o 11:58
W nocy z 24 listopada na 25 listopada, między 23:00 a 01:00 w bolesławieckim klubie VEGA bawiłem się z niebiańską dziewczyną. Niestety o tej uroczej dziewczynie wiem tylko tyle, że ma długie blond włosy, przecudny zapach oraz dobrze tańczy. Dodatkowo dowiedziałem się, że była w klubie z dwoma koleżankami i razem chodzą do II Liceum Ogólnokształcącego w Bolesławcu. Jedna z nich ma kręcone włosy, a druga ma na imię Klaudia i jest brunetką. Niestety tyle wiem o tych licealistkach. W szczególności zależy mi na kontakcie z ,,nieznajomą blondynką”, z którą dobrze się bawiłem.

Gdyby ktoś coś wiedział na temat uroczej blondynki z sobotniej nocy w klubie VEGA, proszę o kontakt. E-mail: [email protected]

Wiem, że może to dziwna informacja zamieszczana na tej stronie, ale może akurat uda się ją odnaleźć w ten sposób.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~hehe niezalogowany
26 listopada 2012r. o 17:03
koleś wiesz jak ma na imie jej koleżanka a nie wiesz jak ta Twoja niewiasta ma na imię:P Tak wogóle skoro się z nią bawiłeś to czemu sam nie wypytałeś o jakieś informacje Tobie przydatne??
~vega niezalogowany
26 listopada 2012r. o 18:46
wejdz na Judasza albo na nk pewnie znajdziesz... wpisz co trzeba i znajdziesz...:) teraz każdego znajdziesz...:)_
1799
#koehl nieaktywny
26 listopada 2012r. o 20:07
trzeba było tyle nie pić to byś się napewno jakoś dogadał....
a po drugie jakby ona się z Tobą dobrze bawiła itp. to napewno wiedziałbyś o niej coś więcej..
daruj sobie,dziewczyna pewnie ma kogoś przyszła pewnie się tylko zabawić,a że byłeś tam Ty!!!
~ niezalogowany
26 listopada 2012r. o 20:15
Życzę powodzenia :)
A co do reszty, do nauki marsz nieuki :D
4570
#rafix0016 nieaktywny
26 listopada 2012r. o 20:18
to ze cie posmyrała w tancu to jeszcze nie znaczy ze chce czegos wiecej....
mało tego - jakby tak było to po pierwsze znałbys chociaz jej imie
po drugie - nie uciekłaby bez pozostawienia kontaktu kolego....
tak wiec .... zamknij oczy ,pomarz sobie jeszcze raz...i ..odpusc
czasem marzenia są lepsze niż rzeczywistosc..szczególnie gdy w gre wchodzi noc,muzyka i alkohol....
smigaj za tydzien do Vegi i rwij kolejne "anielskie" laseczki... ;)

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
2820
#k1p nieaktywny
26 listopada 2012r. o 20:19
Może po czasie chłopak zaskoczył, że dziewczyna warta uwagi...
4570
#rafix0016 nieaktywny
26 listopada 2012r. o 20:29
k1p napisał(a): Może po czasie chłopak zaskoczył, że dziewczyna warta uwagi...

jak sie wyczołgał spod stolika?! heheheh...żartuje...... ;)

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza