Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Trzeba komuś pomóc! Zima tuż tuż!

~koko niezalogowany
29 listopada 2012r. o 18:16
Kamil niestety pomóc nie mogę, ale jesteś WIELKI i mam nadzieje że twój apel nie pozostanie bez odzewu.Napisz o efektach.Pozdrawiam :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kamil niezalogowany
29 listopada 2012r. o 19:49
Efekty muszą przyjść bo nie mamy wyjścia, jutro praca nad porządnym CV a potem zobaczymy, grunt to znaleźć pracę.
5993
#xaa nieaktywny
29 listopada 2012r. o 21:39
~Kamil T. napisał(a): Witajcie Bolecnauci,

Piszę tutaj w sprawie mojego kolegi, którego sytuacja jest w tej chwili zbyt trudna by mógł sobie z nią poradzić sam. Chciałbym Was poprosić o pomoc, bo wiem, że wielu z Was ma możliwości i czasem trzeba zwyczajnie poprosić bądź dać znać, że komuś pomoc jest potrzebna.
Chłopak ma 29 lat i jest zupełnie normalnym, wrażliwym człowiekiem. Od jakiegoś czasu jest bezdomny o czym dowiedziałem się niedawno. W sytuacji zbliżającej się zimy sprawa nabiera nieco poważniejszego wymiaru i chcę zrobić tyle ile mogę by tą rzecz zmienić jak najszybciej. Po pierwsze potrzebna jest praca. Jeśli ktoś z Was ma możliwości zatrudnienia, niewymagające jakichś szczególnych umiejętności bądź kwalifikacji to bardzo proszę o kontakt ze mną. Jestem przekonany, że po krótkim przyuczeniu mógłby robić naprawdę wiele rzeczy, jest bowiem całkiem rozsądny i inteligentny, trzeba mu dać tylko szansę. Sam jest zbyt podłamany by jej szukać i o nią prosić.

Po drugie potrzebne jest tanie lokum. Jeżeli ktoś ma pokój, kawalerkę, jakiekolwiek miejsce w którym mógłby zamieszkać i stanąć dzięki temu na nogi ...

Oczywiście podstawowa sprawa to praca dzięki której będzie mógł opłacić lokum i media. To w tej chwili jest najważniejsze. Proszę popytajcie. Chłopak nie pije, nie bierze niczego, jest niestety zbyt wrażliwy by odnaleźć się w tym zabieganym świecie, miał też zwyczajnie pecha. ...

Przykra "historia":(...
Kamil T.,-skoro Twój kolega ma aż takie problemy,to w B-cu jest noclegownia w PCK na terenie szpitala na 1000-lecia:) tam dostanie dach nad głową i wszelką pomoc :) o ile na prawdę chłopak jest w porządku.
Ludzie mają o wiele poważniejsze problemy,niż ten o którym piszesz...
W naszym kraju większe prawa mają psy koty konie itd...;(...
Powodzenia w sprawie :) ...
~ niezalogowany
30 listopada 2012r. o 7:32
praca i lokum pod nr 75 78430 98
~Kamil niezalogowany
30 listopada 2012r. o 23:14
Bardzo dziękuję! Skontaktujemy się na pewno! Jutro poinformuję kolegę. Mam nadzieję, że się w końcu uda!

Dziś po sesji przekonywania do wiary w siebie, z nowym porządnym CV i listem motywacyjnym ruszamy na podbój rynku pracy :)
~X niezalogowany
30 listopada 2012r. o 23:17
Powodzenia!
~marta niezalogowany
30 listopada 2012r. o 23:58
Ja również jestem pełna szacunku dla kolegi. Kamilowi natomiast życzę wszystkiego dobrego. Przesyłam mnóstwo pozytywnych myśli. Tyle tylko mogę na tą chwilę.
~Kamil niezalogowany
1 grudnia 2012r. o 13:53
~ napisał(a): praca i lokum pod nr 75 78430 98

Niestety numer okazał się nieprawidłowy, właścicielka numeru była mocno zaskoczona. Może wkradła się jakaś pomyłka w cyfrach? Bardzo proszę o sprawdzenie!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAPodatek miedziowy
REKLAMAMrowka zaprasza